Uusi taktinen Space Hulk -peli paljastui konsoleille ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi taktinen Space Hulk -peli paljastui konsoleille ja pc:lle

3.02.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Warhammer 40,000 -universumiin sijoittuva Space Hulk -lautapeli on saamassa uuden videopelisovituksen. Seuraavaksi Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle ollaan tuomassa Space Hulk: Tacticsia ranskalaisen Cyanide Studion kehittämänä.

Lyhyellä tiedotteella Space Hulk: Tacticsin on kerrottu perustuvan alkuperäisen lautapelin ohjeisiin, mutta tuomalla siihen samalla hieman omia käänteitä. Merkittäväksi tällaiseksi on jo kuvailtu korttipohjaista järjestelmää, jonka pitäisi monipuolistaa tapaa, jolla ohjaamansa hahmoryhmää voi muokata.

Pelattavaksi Space Hulk: Tactics on tarjoamassa niin Terminator-avaruusmariineja kuin näitä vastassa olevia Genestealer-alieneita. Molemmille pitäisi olla tarjolla oma tarinavetoinen kampanja, minkä lisäksi niillä päästään taituroimaan myös moninpelissä, jota varten tarjolla on ihan oma karttaeditorinsakin.

Julkaisua Space Hulk: Tacticsille on luvattu täksi vuodeksi. Aiemmin Cyanide Studio on tehnyt Warhammer-maailmaan liittyen Blood Bowl -pelejä ja Space Hulk: Deathwingin. Muina pelejä se on kehittänyt esimerkiksi Styx-hiippailusarjaa ja sitä edeltäneen Of Orcs and Men -roolipelin.

Lähde: Focus Home Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.