Uusi Tekken 7 -ominaisuus tekee meistä parempia taistelijoita / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Tekken 7 -ominaisuus tekee meistä parempia taistelijoita

26.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Tekken, Tekken 7, Bandai Namco, taistelu, My Replay & Tipsissa

Omia Tekken-taitoja päästään hiomaan uudella tavalla ensi viikosta alkaen. Tiistaina 28. päivä tammikuuta Tekken 7 vastaanottaa viimeisimmän päivityksensä, joka muutamia tasapainotusten ohella lisää peliin My Replay & Tips -nimisen ominaisuuden.

Ideana My Replay & Tipsissa on, että peli analysoi uusintojen kautta pelaajan taistelemista ja antaa tämän suoriutumisesta sitten palautetta. Peli voi esimerkiksi kertoa missatuista rankaisumahdollisuuksista tai myös huomioida, mikäli tämä reagoi tietynlaiseen tilanteeseen oikealla tavalla.

My Replay & Tips saadaan kaikkien käyttöön ilmaiseksi. Aiemmin joulukuussa Bandai Namco julkaisi Tekken 7:ään myös kolmen euron Frame Data Display -työkalun, joka antaa taistelemisen vähänkään vakavammin ottaville mahdollisuuden treenata hyödyntäen liikeanimaatioista annettavaa kuvadataa.

Parhaillaan Tekken 7:ssä on meneillään sen kolmas sisältökausi, joka on jo kuvadatan ohella tuonut hankittavaksi peliin lisähahmoina Leroy Smithin, Ganryun ja Zafinan. Myöhemmin tulossa on vielä kokonaan uusi tuttavuus Fahkumram.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Muuten ihan jees, mutta työkalu (frame data), joka pitäisi olla pelissä standardina alusta lähtien maksaa kolme euroa? Kiitos, mutta ei kiitos.

Käyttäjän Fwank_91 kuva
Fwank_91

Tuo My Replay & Tips- kuulostaa jo sellaiselta mikä olis voinu olla jo kolmososassa. Vaikka sitä tulikin nuorena opeteltua niitä liikesarjoja niin ei ihan mestariksi voinut vielä itseään väittää.

Saman kun saisi Street Fighter- sarjaan niin vois sitäkin oppia kunnolla pelaamaan :D

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Keskivertopelaajan uskoisin enemmän olevan kiinnostuneen vaikkapa pelihahmoista ja ainakin itseäni enemmän ärsyttää se, että ne myydään erikseen. Tällainene työkalu taas tuntuu enemmän nicheltä, joten ostakoon ne, jotka sitä kokee tarvitsevansa.

Pääosin ei ole ongelmaa DLC:n kanssa kunhan pääpeli on ehjä kokonaisuus ja DLC rahan arvoista mutta taistelupelien hahmolisärit ei ole ikinä muuta kuin tökkineet. Ne vain tuntuvat olennaiselta osalta peliä, joten jää olo, että peli ei ole valmis ilman niitä.

Myykööt mieluummin asusteita ja muuta krumeluuria hahmojen sijaan.