Uusi Terraria-peli on tekeillä – tältä näyttää Terraria: Otherworld / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Terraria-peli on tekeillä – tältä näyttää Terraria: Otherworld

16.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Kaksiulotteista hiekkalaatikkotoimintaa tarjoillut Terraria-universumi on laajenemassa uuden pelin voimin. Pelisarjan luonut Re-Logic sekä alankomaalainen Engine Software -studio ovat yhteisvoimin tuottamassa sekä Windows- että Mac-koneita varten seuraavaksi Terraria: Otherworldia.

Nimensä mukaisesti Terraria: Otherworld sijoittuu tapahtumiltaan uudenlaiseen maailmaan. Siellä pelaajat asettuvat taistelemaan jonkinlaista pahaa voimaa vastaan, joka on onnistunut ottamaan vallan ympäristöstään. Apua kamppailussa tarjoavat turmioituneen maailman selviytyjät.

Re-Logicin antamien ensitietojen mukaan Terraria: Otherworldin on tarkoitus viedä Terraria-seikkailua uuteen innovatiiviseen suuntaan. Tuttuja elementtejä ei ole kuitenkaan uudestakaan seikkailusta unohdettu, sillä peliä kuvaillaan edelleen hiekkalaatikkokokemukseksi, jossa päästään kikkailemaan niin laajan varuste- ja taikavalikoiman kuin myös ympäristönkin kanssa. Jonkinlaisia rooli- ja strategiapelielementtejä on myös mukana.

Oheinen traileri näyttää jo kepeästi, mitä odotettavissa onkaan.

Terraria: Otherworldin on tarkoitus olla ensikertaa esillä maaliskuun Game Developers Conference -tapahtumassa. Jo nyt Re-Logic on kuitenkin korostanut, ettei se pidä Terraria: Otherworldia varsinaisena Terraria 2 -pelinä.

Kehittäjät pohtivat parhaillaan PS4- ja Xbox One -versioiden mahdollisuutta.

Lähde: Terraria (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sui kuva
Sui

Ihan starboundilta näyttää,mielestäni saisivat kyllä keskittyä yhteen asiaan kerrallaa. Tuota terraria 1.3-päivitystä on lupailtu jo aika pitkään ja hieman harmittaa kun tällaiset viivästyttävät sitä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Nämä päämäärättömät pelit ei kyllä itseen iske yhtään. Kaipaan peleiltä jonkin tavoitteen ja yksinkertaisimmillaan, yleensä, se on pelin kenttien läpäiseminen. Ei huvita yhtään seikkailla jossain loputtomassa maailmassa, mitä ikinä siellä sitten voikaan tehdä. Kaikki GTA:tkin on aina ihan turhanpäiväisiä kun on tehtävät pelannut maailmasta pois. Ei siellä juurikaan jaksa muuten vain heilua. Mutta hyvä heille joita tällainen omatoiminen homma kiinnostaa Minecrafteineen ja muine peleineen.

Nostoja