Kaksiulotteista hiekkalaatikkotoimintaa tarjoillut Terraria-universumi on laajenemassa uuden pelin voimin. Pelisarjan luonut Re-Logic sekä alankomaalainen Engine Software -studio ovat yhteisvoimin tuottamassa sekä Windows- että Mac-koneita varten seuraavaksi Terraria: Otherworldia.

Nimensä mukaisesti Terraria: Otherworld sijoittuu tapahtumiltaan uudenlaiseen maailmaan. Siellä pelaajat asettuvat taistelemaan jonkinlaista pahaa voimaa vastaan, joka on onnistunut ottamaan vallan ympäristöstään. Apua kamppailussa tarjoavat turmioituneen maailman selviytyjät.

Re-Logicin antamien ensitietojen mukaan Terraria: Otherworldin on tarkoitus viedä Terraria-seikkailua uuteen innovatiiviseen suuntaan. Tuttuja elementtejä ei ole kuitenkaan uudestakaan seikkailusta unohdettu, sillä peliä kuvaillaan edelleen hiekkalaatikkokokemukseksi, jossa päästään kikkailemaan niin laajan varuste- ja taikavalikoiman kuin myös ympäristönkin kanssa. Jonkinlaisia rooli- ja strategiapelielementtejä on myös mukana.

Oheinen traileri näyttää jo kepeästi, mitä odotettavissa onkaan.

Terraria: Otherworldin on tarkoitus olla ensikertaa esillä maaliskuun Game Developers Conference -tapahtumassa. Jo nyt Re-Logic on kuitenkin korostanut, ettei se pidä Terraria: Otherworldia varsinaisena Terraria 2 -pelinä.

Kehittäjät pohtivat parhaillaan PS4- ja Xbox One -versioiden mahdollisuutta.

Lähde: Terraria (kotisivu)

Lisää luettavaa