Uusi Terraria-peli tekee edelleen tuloaan – tuoretta videokuvaa paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Terraria-peli tekee edelleen tuloaan – tuoretta videokuvaa paljastui

2.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Viime helmikuussa julkistettu kokonaan uusi Terraria-peli Terraria: Otherworld on edelleen valmistumassa hiljalleen kehittäjä Re-Logicin sisuksissa. Osoituksena tästä pelistä julkaistiin hieman ennen vuoden vaihtumista uusi lyhyt pelikuvavideo, joka tarjoaa pikaisen vilauksen varsinkin Otherworldin tarjoamaan tarttumaköysitoimintaan.

Re-Logic on samalla vahvistanut, että peliä tavoitellaan nykyisellään ulos täksi vuodeksi. Alkujaan kehittäjien tavoitteena oli saada Otherworld pihalle jo vuoden 2015 puolella, mutta tämä jäi tapahtumatta, koska Re-Logic ei yksinkertaisesti nähnyt tuotostaan vielä sellaisena, joka täyttäisi sen laatustandardit. Ilmeisesti ongelmissa Otherworld ei kuitenkaan ole, sillä kehittäjien mukaan sen kehityksessä on tapahtunut viime aikoina rutkasti edistymistä.

Eräänlaiseksi Terraria-sarjan sivuosaksi kuvailtu Terraria: Otherworld on työn alla niin pc:lle kuin myös Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle. Sen ohella Re-Logicilla on viime aikoina tehty töitä myös alkuperäisen pc-Terrarian uuden 1.3.1.-päivityksen sekä myös pelin konsoliversioiden hiomistoimien parissa. Vielä jossain vaiheessa ensimmäisen Terrarian olisi määrä saapua myös Wii U:llekin. Re-Logic on lisäksi vihjaillut, että sillä olisi hihassaan säilössä vielä myös joitakin toistaiseksi julkistamattomia projekteja.

Lähde: Terraria Forums

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Samu kuva
Samu

Tämä on minusta Terrarialle juuri oikeanlainen jatko-osa koska se on tarpeeksi erilainen ettei se olisi ollut vain päivitys. Terrarian päivitykset on mahtavia, ne tuovat valtavasti uutta pelattavaa