Uusi The Legend Zelda -seikkailu esiteltiin 3DS:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi The Legend Zelda -seikkailu esiteltiin 3DS:lle

16.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Nintendo on paljastanut jälleen yhden moninpelivetoisen Zelda-seikkailun. Uusi peli on 3DS:lle kehitetty The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, joka on tarkoitus tuoda Eurooppaan vielä kuluvan vuoden lopulla.

Tri Force Heroes nojaa kolmen eri Link-hahmon voimin tapahtuvaan yhteistyöpelaamiseen, jota vaaditaan niin pulmanratkonnassa kuin vihollisia vastaan taistellessa. Tavanomaista Zelda-kaavaa väritetään tällä kertaa vieläpä myös Linkeille puettavilla erilaisilla asusteilla, jotka vaikuttavat hahmojen kykyihin ja työkaluihin.

Tri Force Heroes tulee tukemaan sekä lokaalisti että myös netin ylitse tapahtuvaa moninpelaamista. Halutessaan peliä voi kyllä pelata yksinkin, jolloin kolmen hahmon ohjastaminen tapahtuu näitä aina tarpeen vaatiessa vaihdellen.

Tri Force Heroes on tällä hetkellä toinen 3DS:lle parhaillaan matkalla oleva Zelda-peli. Toinen tuotos on vuorostaan ensi vuonna julkaistava Hyrule Warriors Legends, joka on lisäsisällöllä ja muutamilla uusilla hahmoilla sekä kentillä kyllästetty käännös Wii U:lla alkujaan tavatusta Hyrule Warriorsista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Paras uusi julkistus Nintendo E3 Eventissä ja se kertoo aikapaljon itse Eventin laadusta. Ihan mielenkiintoista, että Four Swordsille tulee modernisoidumpi jatko-osa nettipelillä yms. Varmastikin hyvä spin-off ja toisaalta olikin selkeää, etteivät tehneet varsinaista Zeldaa näin lyhyellä välillä ALBW:stä ja MM:stä. Ylipäätänsä Zeldoja onkin nyt jo 3 kappaletta 3DS:llä (vaikkakin toki kaksi on remakea, mutta kuitenkin). Ihan mielenkiintoiselta vaikuttava peli ja kommunikointikin näytti olevan ihan järkevästi tehty, joten voisihan tuon hommata vain nettipelinkin takia.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Saisivatkohan sen DSi version four swordista myös saataville takaisin? Idea zelda moninpelistä on hyvin mielenkiintoinen.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Tämä kyllä lähtee melko varmasti ostoon. Näyttää varsin hauskalta.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Pistää miettimään, että onko pelaaminen hauskaa yksin, mutta onneksi netistä voi etsiä peliseuraa.

Nostoja