Uusi The Order: 1886 -video esittelee asearsenaalia / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi The Order: 1886 -video esittelee asearsenaalia

30.01.2015 // Kirjoittanut: Ida Suominen
19

Sony on julkaissut uutta pelikuvaa helmikuussa ilmestyvästä The Order: 1886:sta. Trailerissa nähdään viime joulukuussa järjestetyssä PlayStation Experience -tapahtumassa nähtyä sisältöä Agamemnon-ilmalaivalta.

Video esittelee tarkemmin pelin räiskintäosastoa ja asearsenaalia. Maistiaisessa pääsee myös kuulemaan hiukan pelin japaninkielistä ääninäyttelyä.

The Order: 1886 ilmestyy yksinoikeudella PS4:lle helmikuun 20. päivä.

Lähde: Dualshockers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

onkohan kaikki kentät näin ahtaita putkia ?

Käyttäjän jmetsara kuva
jmetsara

Aika paljon suojissa lymyilyä ja luoditkin pitää kerätä lattialta. Toisaalta varsin päheät grafiikat. Aika ristiriitaiset fiilikset video jätti.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä frozen

onkohan kaikki kentät näin ahtaita putkia ?

Toki tuossa videolla mennään laivan käytävillä, jotka ihan loogisesti ovatkin ahtaanpuoleisia mutta kyllä tämän pelin videot ovat antaneet ymmärtää että putkea on luvassa läpi pelin. Itseä ei haittaa jos peli muutoin maistuu mutta tämä ei nyt muutenkaan kuulu (vielä ainakaan) omille ostoslistoille. Pitää katsella sitten kun näkee arvosanoja ja muuta että onko mieli muuttunut ja seurannan allahan tämä toki on.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Onkos mitään tietoa koska PS4 saa ulkoisen kovalevyn tuen? Tämän kanssa voisi mennä jopa ostoon, jos vaikka 4teraa saisi sen säälittävän 500gt kaveriksi.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Hahaa, köyhille lyijyä selkään ja polvea naamaan. Peli minun makuun, vaikka olen itsekin köyhä kurja :)

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Vau, kun olikin omaperäistä meininkiä... Löytyy juuri soppelisti rinnankorkuiset suojat CHECK, löytyy vähän sinne päin losautettava haulikko ja takatakataka-rynkky CHECK, löytyy ajan hidastus, jonka turvin voi sitten niitata porukkaa täsmäheadshoteilla CHECK, löytyy vähän steampunkihtavalla teknologialla höystetty viktoriaaninen vaihtoehtohistoria CHECK, jne... Nerokkuutta, puhdasta nerokkuutta.

Ja jos jollekkin jäi epäselväksi, niin yllä oleva oli sarkasmia. Mikähän minussa on vikana, kun ei kiinnosta sitten pätkääkään?

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

LoL, meininki oli kuin suoraan kloonattu Gears Of Warista suojaan taktikoi Jne... plus vielä että lähelle kuin pääsee niin pääsee lopettaa näyttävästi...Nähty.....Ja GoW teki sen vielä näyttävämmin voi niitä aikoja....

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy
Lainaus käyttäjältä Haerski

löytyy vähän steampunkihtavalla teknologialla höystetty viktoriaaninen vaihtoehtohistoria CHECK

Ymmärrän kyllä kritiikin putkimaisuudesta ja pelimekaanisista asioista, mutta mistä lähtien viktoriaaninen vaihtoehtomenneisyys on ollut jokin yleinen geneerinen design? Minun mielestä Orderin miljöö on kaikkea muuta kuin nähty.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus käyttäjältä Almasy

Ymmärrän kyllä kritiikin putkimaisuudesta ja pelimekaanisista asioista, mutta mistä lähtien viktoriaaninen vaihtoehtomenneisyys on ollut jokin yleinen geneerinen design? Minun mielestä Orderin miljöö on kaikkea muuta kuin nähty.

Dishonored, Bioshock Infinite? Tietenkin Dishonoredissa on teoriassa puhdas fantasiamaailma, mutta tuolta aikakaudelta se pitkälti tyylinsä ammentaa.

Käyttäjän Core kuva
Core

Thiefit liippaa kans aika läheltä tuon viktoriaanisen vaihtoehtomenneisyyden kanssa, vaikka ajoittuu ehkä hieman aikasemmalle ajalle (esim. pelissä ei juuri ole mitään tuliaseita), mutta kuitenkin tuohon viktoriaanisen ajan kynnyksellä roimalla ripauksessa steampunkkia (vähän riippuen mistä Thiefistä puhutaan).