Uusi toisen maailmansodan räiskintä Battalion 1944 valmistautuu Steam-varhaisjulkaisuun

Lisää toisen maailmansodan verkkoräiskintää tarjoileva Battalion 1944 varhaisjulkaistaan helmikuussa.

10.1.2018 23:32

Call of Duty: WW2:n rinnalle ilmestyy piakkoin toinen uusi toiseen maailmansotaan sijoitettu ensimmäisen persoonan räiskintäpeli. Joukkorahoituksen voimin tehty Battalion 1944 on saanut nimittäin Steamia koskevan varhaisjulkaisupäiväyksen, joka osuu helmikuun 1. päivälle.

Kahden viisi henkisen tiimin verkkoyhteenotteluihin keskittyvää Battalion 1944:ää myydään early access -vaiheessa 15 euron hintaan. Aluksi se tarjoaa kourallisen karttoja, ominaisuuksia ja muuta sisältöä, mistä on tarkoitus liikkua pelaajapalautteen mukaisesti vähitellen eteenpäin. Kaiken kaikkiaan kehittäjä Bulkhead Interactive on laskeskellut pitävänsä peliä early access -vaiheessa vuoden ajan.

Vielä ennen varhaisjulkaisua Battlaion 1944:stä järjestetään myös suljettu beta-testi 20.-22. päivä tammikuuta. Siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Ennen Battalion 1944:ää Bulkhead Entertainment on tullut paremmin tunnetuksi pulmapeleistä Pneuma: Breath of Life ja The Turing Test. Pc:n lisäksi uutukaista tehdään Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Lisää luettavaa