Uusi Tony Hawk -peli vahvistettu konsoleille / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Tony Hawk -peli vahvistettu konsoleille

8.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Skeittilegenda Tony Hawk on luomassa uutta konsolipeliä yhdessä Activisionin kanssa. Hawk itse on kertonut asiasta omalla Twitter-tilillään, minkä ohella myös Activision on vahvistanut projektin olemassaolon.

Toistaiseksi uudesta konsolipelistä vain tiedetään, että sitä tavoitellaan markkinoille ensi vuodeksi. Edes kehitystiimistä ei ole varmuutta.

Myös uusi mobiilipeli on kehitteillä Tony Hawkin ja Activisionin yhteistyönä. Kyseessä ei näillä näkymin ole myöskään aiemmin tänä vuonna julkistettu Tony Hawk's Shred Session, sillä sekä Activision että Tony Hawk ovat kertoneet pelin olevan jäissä.

Viimeisin Tony Hawk -nimeä kantanut konsolipeli nähtiin vuonna 2012 Tony Hawk's Pro Skater HD:n muodossa. Peliä markkinointiin alkuperäisten Tony Hawk -pelien eräänlaisena uusioversiona, mutta monet fanit ottivat sen nihkeästi vastaan. Uusioversiota on kritisoitu varsinkin sen fysiikkamallinnuksen osalta.

Uusioversion työsti kasaan chicagolainen Robomodo, joka vastasi aikoinaan myös rullalautaohjainta hyödyntäneiden Tony Hawk: Ride ja Tony Hawk: Shred -pelien kehityksestä.

Tony Hawk -sarjan alkujaan luonutta Neversoftia ei ole enää virallisesti olemassa. Studio sulautettiin osaksi Call of Duty -kehittäjä Infinity Wardia aiemmin tänä vuonna.

Lähde: Tony Hawk (Twitter), Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itsehän en koskaan pelannut muuta kuin THPS2:n demoa. Se oli sitä aikaa kun osti ehkä yhden pelin vuodessa kun rahat koostui jostain viikkorahoista tai vastaavista. Ne meni sitten lähinnä Tomb Raidereihin ne rahat. Nykyisin taas tuntuu että saa vaikka joka viikko ostettua pelin ja hinnatkin ovat luokkaa 10 euroa, enkä puhu edes käytetyistä vaan vähän vanhemmista peleistä, jotka pelitulvasta menevät ohitse. Vähän erilaisia ongelmia siis ennen ja nyt.

Ettei menisi liian sivuraiteille, niin tosiaan sen jälkeen haukkaa ei tullutkaan pelattua kuin vasta X360:llä kun huomasin Tony Hawk Project 8:n eräässä atk-liikkeessä euron hintaan. Kyseinen peli tuntui ihan helvetin typerältä ohjauksineen ja kun en edes tutoriaalissa saanut tehtyä kaikkia temppuja niin peli siirtyi aika vikkelään hyllylle pölyyntymään.

Kokeilin myös HD-version demoa ja siinäkään ei enää sitä hohtoa ollut joka sai THPS2:n demon yhtä kenttää hakkaamaan kerran toisensa jälkeen. En tiedä onko tuo HD ja/tai P8 sarjansa suhteen minkä tason pelejä, mutta ne muistikuvat toisen osan parhaudesta eivät saaneet minkäänlaista tukea noista kummastakaan.

Lopputulema, eli TL;DR: ei paljon kiinnosta nämä haukkapelit enää. Testata ehkä voin mutten yhtään mitään odota.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Joo oli kyllä HD versiointi aikamoinen pettymys, toivottavasti nyt tulisi jotain oikeasti samanlaista kuin vanhat kultaiset tapaukset. Toisaalta, mikäpä minua estää niitä parempia pelejä pelaamasta!

Käyttäjän Ravenwood kuva
Ravenwood

Alkuperäistä THPS:ää ja sen kakkos-osaa tuli kyllä aikoinaan hakattua ihan huolellaan. Loistavia pelejä kumpainenkin. THPS3:a tuli jonkun verran pelattua kaverin luona, mutta sen jälkeen en ole sarjaan pahemmin jaksanut paneutua. Jotain Ungergroundia taisin pelata, mutta ei se Jackass-meno jaksanut enää oikein innostaa. Kyllähän sitä uutta haukkapeliä vois melkein testata jos ei arvosteluissa nyt ihan täysin teilata.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Tony Hawk on ollut pelirintamalla viimeiset kymmenen vuotta todella ala-arvoisia räpellyksiä, joten eipä ole meikäläisellä odotuksia uutta peliä kohtaan.

Käyttäjän jukkisfutis@gmail.com kuva
jukkisfutis@gma...

Thps3 onkin jo legendaarinen peli,yhä päivittäin tulee pelattua !

Käyttäjän Irezawa kuva
Irezawa
Lainaus käyttäjältä zappah

Itsehän en koskaan pelannut muuta kuin THPS2:n demoa. Se oli sitä aikaa kun osti ehkä yhden pelin vuodessa kun rahat koostui jostain viikkorahoista tai vastaavista.

Minulla kävi tuon THPS2:n kanssa ihan järjetön pulla. Työharjoittelusta tuttu R-kioskin täti vinkkasi Rautakirjan varastontyhjennyksestä jossa pleikkarin pelejä myytäisin polkuhinnalla pois ja näytti listaa peleistä joita voisi varastolta pyytää ennen kuin tyhjennys alkaisi. Listalta löytyi THPS2 hintaan 69mk. Sen kokoisen loven pystyi opintotukeen leikkaamaan kun tiesi että se raha säästyy kun lähitulevaisuus muuttuu kotona nyhjäämiseksi. Kuten sitten kävikin.