Uusi traileri paljastaa: Eastward on tulossa Stardew Valley -julkaisijalta / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi traileri paljastaa: Eastward on tulossa Stardew Valley -julkaisijalta

29.04.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Näppärien 2D-pelien julkaisijana kunnostautunut Chucklefish on julkistanut lisää pelattavaa Windows-, Mac- ja Linux-koneille. Uudeksi kumppanikseen se on löytänyt Shanghaissa sijaitsevan Pixpil-pikkustudion, jolla on työn alla roolipelielementeillä kyllästetty seikkailupeli Eastward.

90-luvun japanilaisilta animaatioilta paljon visuaalista innoitusta saanut Eastward sijoittuu hiljalleen kuolemassa olevaan maailmaan, jossa ihmispopulaatio on romahtanut suuresti. Sankariksi pelissä muodostuu kylästään karkoitettu kaivurimies John, joka ajautuu auttamaan mystisten olosuhteiden ympäröimää nuorta tyttöä.

Chucklefishin kuvausten perusteella Eastwardista on haluttu tehdä hyvin tarinavetoinen, mutta kuten oheinen traileri jo osoittaa, on mukana kyllä selkeitä pelillisiäkin haasteita. Pulmanratkonta vaikuttaisi olevan varsinkin konkreettinen osa peliä, vaikka muutamia toiminnallisia osuuksia löytyy selvästi niitäkin.

Aivan kokonaan Eastwardia ei ole tehty Kiinasta käsin. Pelin säveltäjänä toimii Joel Corelitz, joka on vastannut myös Gorogoan, Hohokumin, ja The Unfinished Swanin musiikeista. Äänisuunnittelun hoitaa vuorostaan Dust: An Elysian Tailista tuttu Hyperduck Soundworks.

Julkaisuajankohtaa Eastwardilla ei vielä ole. Chucklefish ei ole toistaiseksi halunnut vahvistaa peliä myöskään konsoleille. Kiinnostusta siltä silti löytyy tuoda peli vielä myös useammalle alustalle.

Lähde: Chucklefish

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Grafiikat on just eikä melkein loistavat ja musiikkikin tuntuisi trailerin perusteella olevan sopiva. Toivottavasti saadaan jollekin konsolillekin tämä teos. Kiinnostaa toki myös sen vuoksi että vähän tulee perinteinen Zeldailu mieleen.