Uusi traileri vahvistaa - Lightning Returns: Final Fantasy XIII myöhästyy / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi traileri vahvistaa - Lightning Returns: Final Fantasy XIII myöhästyy

6.06.2013 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
10

Final Fantasy XIII -trilogian päätösosaa ei nähdä vielä toviin. Sarjaa työstävän Square Enixin tänään julkaisema Lightning Returns: Final Fantasy XIII -traileri vahvistaa Lightningin tarun saavan päätöksensä vasta ensi vuoden puolella.

Pelin tarkaksi Euroopan julkaisupäiväksi on vahvistunut 14. helmikuuta 2014, ja julkaisualustoina ovat tutut PlayStation 3 ja Xbox 360. Alkujaan Lightning Returnsin oli tarkoitus ilmestyä vielä tämän vuoden aikana.

Final Fantasy XIII:n ja Final Fantasy XIII-2:n tarinaa jatkavassa pelissä sankaritar Lightning palaa tositoimiin 13 päivää ennen maailmanloppua. Ajankäyttö on keskeisessä osassa pelin tapahtumia, minkä lisäksi mukana on uusittu taistelujärjestelmä. Uusi traileri paljastaa muun muassa edellisosista tuttujen hahmojen, kuten Snow'n, Hopen ja Noelin, tekevän paluun.

Lightning Returnsista saadaan lisää infoa E3-messuilla. Lisäksi sarjan tuottajat kertoivat helmikuisessa PlayStation 4 -julkistustilaisuudessa, että messuilla nähdään myös uutta Final Fantasya.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Harmi tosiaan tuo myöhästyminen, mutta ainakin tämä asia varmisti sen, että PS3 ei lennä varastoon pölyttymään. Oli kuitenkin oletetusti meikäläisen odotetuimpia pelejä tälle vuodelle.

Käyttäjän Osirus kuva
Osirus

No pahus. Itsellenikin oli yksi tämän vuoden odotetuimmista peleistä. Noh, tuskinpa tämä myöhästyminen pelille pahaa tee..

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Aikasysteemi kuulostaa kiintoisalta, toivottavasti tämä ei ole kuitenkaan millintarkkaa aikataulutusta pelioppaan avulla 100% tuloksen saamiseksi vaan ennemminkin New Game Plussalla ja uudelleenpeluulla optimaalisesti läpäistävä.

Käyttäjän Las Plagas kuva
Las Plagas

Eipä haittaa, vaikka jäisi kokonaan tulematta. E3-messujen uutta FF:ä odotellaan, sillä eihän tätä sarjaa voi enää syvemmällä suohon sotkea. Eihän?

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

And nobody cares. FF13:sta ei sutta parempaa tule vaikka kuinka Sqeenix hinkkaa.

Lainaus käyttäjältä Las Plagas

Eipä haittaa, vaikka jäisi kokonaan tulematta. E3-messujen uutta FF:ä odotellaan, sillä eihän tätä sarjaa voi enää syvemmällä suohon sotkea. Eihän?

Voi, eihän me olla vielä edes Spirits Within syvyyksissä. Square pääsee aika helvetin syvälle omaan suohonsa ja nykyinen politiikka taitaa olla pyrkiä entistä syvemmälle.

Käyttäjän Rätsetti kuva
Rätsetti
Lainaus käyttäjältä YritaEdes

And nobody cares.

Minua ainakin haittaa. Edellisistä osista olen tykännyt, ja tätä on odoteltu XIII-2:n läpäisystä lähtien kuin kuuta nousevaa. Tuo hyppiminen vähän häiritsee tässä osassa ja pelin nimi, mutta muuten näyttää hyvälle.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Lightning, kill em all mode on.

Käyttäjän Miikatemies kuva
Miikatemies

Pliis ei enää tätä samaa PASKAA! TEHKÄÄ SE FF VERSUS MIKÄLIE 15

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri
Lainaus käyttäjältä Las Plagas

Eipä haittaa, vaikka jäisi kokonaan tulematta. E3-messujen uutta FF:ä odotellaan, sillä eihän tätä sarjaa voi enää syvemmällä suohon sotkea. Eihän?

Ei.

Käyttäjän MarikoStrawberry kuva
MarikoStrawberry

Voi, ikävää, että myöhästyy ): Innolla odotin tätä vaikka FF-XIII sekä FF-XIII2 on vielä pelaamatta läpi, koska ei kykene. Pitäisi kai tuo "kolmonenkin" sitten ensi vuoden alussa ostaa ihan muodon ja sarjan vuoksi muiden joukkoon vaikkei tulisi pelattuakaan koskaan läpi. FF-Versusta sitten odotellessa myös!