Final Fantasy XIII -trilogian päätösosaa ei nähdä vielä toviin. Sarjaa työstävän Square Enixin tänään julkaisema Lightning Returns: Final Fantasy XIII -traileri vahvistaa Lightningin tarun saavan päätöksensä vasta ensi vuoden puolella.

Pelin tarkaksi Euroopan julkaisupäiväksi on vahvistunut 14. helmikuuta 2014, ja julkaisualustoina ovat tutut PlayStation 3 ja Xbox 360. Alkujaan Lightning Returnsin oli tarkoitus ilmestyä vielä tämän vuoden aikana.

Final Fantasy XIII:n ja Final Fantasy XIII-2:n tarinaa jatkavassa pelissä sankaritar Lightning palaa tositoimiin 13 päivää ennen maailmanloppua. Ajankäyttö on keskeisessä osassa pelin tapahtumia, minkä lisäksi mukana on uusittu taistelujärjestelmä. Uusi traileri paljastaa muun muassa edellisosista tuttujen hahmojen, kuten Snow’n, Hopen ja Noelin, tekevän paluun.

Lightning Returnsista saadaan lisää infoa E3-messuilla. Lisäksi sarjan tuottajat kertoivat helmikuisessa PlayStation 4 -julkistustilaisuudessa, että messuilla nähdään myös uutta Final Fantasya.

Lisää luettavaa