Uusi traileri vahvistaa: Watch Dogs kauppoihin toukokuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi traileri vahvistaa: Watch Dogs kauppoihin toukokuussa

6.03.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
14

Ubisoftin seuraava suurpeli Watch Dogs on saanut uuden julkaisupäivän. Hakkeriseikkailu saadaan niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin pc:llekin toukokuun 27. päivä.

Myös Wii U -versio on kehitteillä. Se saadaan ulos näillä näkymin kuitenkin vasta myöhemmällä aikataululla.

Julkaisupäivän julkistus tehtiin osana pelin tuoreinta traileria. Siinä pelaajille tarjotaan vilaus Watch Dogsin tarinasta, mikä valottaakin muun muassa pelin sankarina toimiva Aiden Pearcen motiiveja.

Alkujaan Watch Dogsia odoteltiin kauppoihin jo viime marraskuuksi. Pelin lykkäys tapahtui vain viikkoja ennen alkuperäistä julkaisupäivää.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Emolli kuva
Emolli

Mahtia! Onneksi toukokuu kolkuttelee jo oven takana.

Käyttäjän Hellsinki kuva
Hellsinki

Hyvältä näyttää edelleen. Tähän talouteen tulee varmasti hankittua kenties jopa julkaisupäivänä! :)

Käyttäjän Core kuva
Core

Oho! Luulin että tämä tulisi joskus loppuvuodesta, joten en ole jaksanut edes vielä hypeytyä :P Näyttää kyllä hyvältä, varmasti tulee X1:lle hommattua. Thief ja Titanfall saavat pitää kiireisenä siihen asti :D

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hmm.. Miksei Wii U versio ilmesty samaan aikaan? Ja entäs PC, saman päivänä vai kenties viikon pari myöhemmin niinku Ubisoft normaalisti tekee?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä snaketus

Hmm.. Miksei Wii U versio ilmesty samaan aikaan? Ja entäs PC, saman päivänä vai kenties viikon pari myöhemmin niinku Ubisoft normaalisti tekee?

Pc-version pitäisi tulla samaan aikaan muiden kanssa.

-Panu

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä snaketus

Hmm.. Miksei Wii U versio ilmesty samaan aikaan? Ja entäs PC, saman päivänä vai kenties viikon pari myöhemmin niinku Ubisoft normaalisti tekee?

Wii U versiosta on helppo sanoa että myöhästyy, saatika tuleeko. Kuitenkin kaikki muistaa vielä Batman uutisen että sen lisäsisältö peruttiin kun ei ihmisiä yksinkertaisesti kiinnostanut. Eihän se tietenkään ole hyväksi Wii U:n ekosysteemille, muttei kyllä ole järkevääkään tuhlata resursseja alustalle jolle vähiten käyttäjät peliä hommaavat :\

PC versio tulee samana päivänä kuin muidenkin konsolien versiot. Ubisoftin pelit tosin on uPlay pohjalla, joten pitää hieman seurailla miten peli toimii julkaisun jälkeen ja mistä kannattaa ostaa kun en uPlayta ole käyttänyt periaatteessa ollenkaan.
E: Riepu ninjasi ._.

Käyttäjän Lykos kuva
Lykos

Eli tarina on perus "ne tappo mun vaimon-tyttöystävän-perheen-koiran" -kostotarina? Olen pettynyt.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

No niin, onhan se hyvä että saatiin tällekin viimein julkaisupäivä, vaikka olihan se aika yleisessä tiedossa että sen pitää tulla juuri tuolla toisella vuosineljänneksellä että Ubisoftin tavoite julkaista jonkinlainen hittiä tavoitteleva peli jokaisella vuosineljänneksellä. The Crew kun on tulossa siinä kolmannella ja loppuvuodesta saanemme jälleen yhden Assassin's Creedin :P

Käyttäjän vjellu kuva
vjellu
Lainaus

Ubisoftin pelit tosin on uPlay pohjalla, joten pitää hieman seurailla miten peli toimii julkaisun jälkeen ja mistä kannattaa ostaa kun en uPlayta ole käyttänyt periaatteessa ollenkaan.

Ainoa plussa steamille menee vuosittaisista alennuksista, jossa saattaa joku hyvä peli olla halvalla(-75%). Muuten tasoissa muiden kanssa. Tosin sekä origin että uplay clientit näyttää paremmilta: Millä käyttäjästä riippuen tärkeys vaihtelee.

Peliavaimet hyvään hintaan muualta.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

mjoo'o. Pitänee kuulostella minkälaisen vastaanoton saa muilla alustoilla ja hommata sitten Wii U:lle, jos niikseen.

Nostoja