Platinum Games on työstämässä kokonaan uutta Transformers-peliä, elektroniikkakauppa Best Buy Canadan tuore vuoto ja Pure Xbox -sivuston uusi raportti kertovat. Ilmeisesti uusi peli kantaa nimeä Transformers Devastation, ja se vaikuttaisi olevan matkalla ainakin niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle kuin myös Xbox 360:lle.

Pelin julkaisijana on toimimassa Activision, joten mahdollista toki on, että myös pc-versio on vielä kehitteillä. Varmaa ei myöskään vielä ole, minkä kokoluokan julkaisusta kyse onkaan, mutta ainakin Best Buyn sivuilla peli on merkitty maksamaan 65 Kanadan dollaria eli reilut 45 euroa.

Ensitietojen perusteella Transformers Devastation vaikuttaisi olevan alkuperäiseen Transformers-televisiosarjaan pohjautuva toimintapeli, jossa viiden klassisen autobotin voimin olisi tarkoitus antaa selkään Megatronille ja tämän kätyreille. Peliin luvataan niin laajoja kustomointimahdollisuuksia kuin myös viisi erilaista vaikeustasoa.

Ensimmäiset kuvat pelistä löytää Pure Xboxin artikkelista.

Transformers Devastation olisi järjestyksessään toinen yhteistyöprojekti Activisionin ja Platinum Gamesin välillä. Ensimmäistä kertaa pelitalot löivä hynttyyt yhteen viime vuonna Legend of Korra -pelillä, joka päätyi olemaan lopulta varsin hengetön toimintaseikkailupeli.

Transformers Devastationin oli todennäköisesti määrä paljastua virallisesti ensi viikolla.

Lähde: Siliconera, Best Buy Canada, Pure Xbox

Lisää luettavaa