Uusi Trine-seikkailu uskaltautuu kolmanteen ulottuvuuteen - reilusti pelikuvaa julki / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Trine-seikkailu uskaltautuu kolmanteen ulottuvuuteen - reilusti pelikuvaa julki

10.04.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
6

Suomalaisen Frozenbyten Trine-fantasiaseikkailusarja saa kolmannen osansa myötä aivan uusia ulottuvuuksia.

Juuri julkaistu yhdeksänminuuttinen pelikuvavideo Trine 3: The Artifacts of Powerista havainnollistaa, miten ennen puhtaasti sivulta kuvattu toiminta muuntuu sujuvasti kolmiulotteiseksi seikkailuksi. Tuttuja, toimivia piirteitä peli ei kuitenkaan käy turhaan uusimaan: luovemmista kamerakulmista huolimatta rakastettu päähahmokolmikko käyttäytyy totuttuun tapaan, eikä edellisosista muistuttavasta fysiikkapohjaisesta pulmanratkonnasta ole luovuttu.

Pirteän videon voi katsastaa kokonaisuudessaan alta.

Trine 3:n on kerrottu saapuvan pc:lle vielä tämän vuoden puolella, mutta peliä kaavaillaan myös muille, toistaiseksi julkistamattomille alustoille.

Lähde: IGN, PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Toissapäivänä uusi kf2 video ja deus ex traileri ja nyt tämä. Erektion määrä on vakio.

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Käsittämättömän kauniit grafiikat kuten yleensä. Ja varsinkin ritarin taustamusiikki oli mahtavaa. Ensimmäiset osat Steamin kirjastossa pölyyntyvätkin, en vain ole kovin suuri platformereiden fani. Mutta jos sellaiseen tarttuisin niin Trinet olisivat kyllä ensimmäisenä listalla.

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Ritarin liikkuminen näytti huvittavan letkeältä lönköttelyltä, johon musat vielä passas hyvin :D

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hieman epäilytti 3D-muotoon siirtyminen mutta ihan pelattavaltahan tämä vaikuttaa. Oikeastaanhan tuo ei ole edes kaukana 2.5D-tasohyppelyistä, joissa on pieni syvyyssuuntainen liikkuvuus normaalin 2D-liikkuvuuden lisäksi, kun sen verran putkessa mennään.

Käyttäjän jani kuva
jani

Trinen epämääräinen, leijuva ohjaus on läsnä tässäkin. Hieman epäilyttää tämä 3d -muotoon siirtyminen.

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Olen edelleenkin sitä mieltä, että Trinet on yksiä kaikkien aikojen kauneimpia pelejä. Erittäin tehokkaasti todistaa sitä, että realismin ohella on myös muita vaihtoehtoja. Ehdottomasti otan tämän grafiikan uusimpien hienojen räiskintäpelien grafiikan sijasta, joka kerta.

Hieman tosiaan epäilyttää enemmän ja enemmän dynaamisempaan 3. persoonan siirtyminen tämän pelin kanssa. Toisaalta laatu on ollut tähänkin asti korkealla.

Kuulostaa myös siltä että Pulkkinen jatkaa pelin säveltäjänä, erittäin miellyttävän kuuloista musiikkia. Karikatyyrifantasian säveliä, mutta sopii juuri siksi todella hyvin peliin.