Uusi tuhdimpi nostalgiapaketti tulossa – Leijonakuningas, Viidakkokirja ja klassikko-Aladdinit kerrääntyvät yhteen Disney Classic Games Collectionissa / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi tuhdimpi nostalgiapaketti tulossa – Leijonakuningas, Viidakkokirja ja klassikko-Aladdinit kerrääntyvät yhteen Disney Classic Games Collectionissa

23.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7
Aladdin, Viidakkokirja, Leijonakuningas, Disney Classic Games, Disney Classic Games Collection, Jungle Book, The Lion King, Aladdin, Capcom, SNES, Mega Drive,

Kahden vuoden takainen nostalgiapelipaketti Disney Classic Games on saamassa uuden täyteläisemmän version. Velä myöhemmin tämän vuoden aikanajulkaisunsa saa Disney Classic Games Collection, joka tuodaan niin pc:lle, PS4:lle, Switchille kuin Xbox Onelle.

Paketti on muuten sama kuin edellinen Classic Games -setti, mitä nyt mukana nähdään myös Capcomin kehittämä-versio Super Nintendon Aladdinista sekä joukko Viidakkokirja-elokuvaan pohjautuvia peliversioita.

Kaikki pelit on päivitetty tukemaan 1080p-kuvaa ja tarjolla on materiaalia niiden kehityksen varrelta. Mukana on myös mahdollisuus kelata takaisin epäonnistuneita kohtia, pikatallentaa edistymisensä sekä katsoa peleistä pelikuvavideoita, jonka voi ottaa itse missä tahansa vaiheessa hallintaansa.

Kokonaisuutena pelitarjonta näyttää siis seuraavalta:

  • Disney’s Aladdin: SNES, Game Boy, Game Boy Color, Sega MegaDrive
  • Disney’s Aladdin – Final Cut: Sega Mega Drive
  • Disney’s Aladdin – Demo Version: Sega Mega Drive
  • Disney’s Aladdin – Japanese Version: Sega Mega Drive
  • Disney The Lion King: SNES, Game Boy, Game Boy Color, Sega MegaDrive
  • Disney The Lion King – Japanese Version: Sega Mega Drive
  • Disney The Jungle Book: SNES, Game Boy, Sega Mega Drive

Tällä hetkellä tiedossa ei ole, onko aiemman version omistajilla mahdollisuutta saada lisäyksiä esimerkiksi edullisempaan päivityshintaan.

Ohessa paketin julkistustraileri.

Päivitys kello 0:00: Paketista vastaavaa Digital Eclipsea edustava Chris Kohler on vahvistanut, että vanhan version omistajat voivat napata uuden sisällön itselleen lisäsisältönä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Hercules tai ei mitään✊!

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Aladdinin Snes ja Mega Drive versiot vihdoin samassa paketissa.

Lainaus Poliisitapaus

Hercules tai ei mitään✊!

Ainakin Steamistä näyttäisi löytyvän ja PS One versiona PS3:lle PS Storessa.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Kiva että saivat Capcomin SNES-pelin mukaan, mutta olisivat voineet lisätä myös ne MS-DOS-versiot kanssa. Aladdinin PC-versio parempi kun Megadriven ja nuo versiot joutui CD Project poistamaan GOG.com:ista tämän paketin vuoksi.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Lion King tulee oma lapsuus mieleen tuli lapsena pelattua vähän pc versiona :D

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Pitäisi Lion Kingin MD-versiota kokeilla. Tuli joskus junnuna vedetettyä peli läpi kaverin pikkuveljen kanssa, jota olin katsomassa perään, syystä mitä en muista. 6v pikkujunnu oli aivan täpinöissään, kun pääsin jo pelkästään apinaleveliin. Itse asiassa tuossa on varmaan vaikein peli, jonka olen läpäissyt "kylmiltään" iltapäivässä ilman, että peliä oli aikaisemmin pelannut.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Kille

Pitäisi Lion Kingin MD-versiota kokeilla. Tuli joskus junnuna vedetettyä peli läpi kaverin pikkuveljen kanssa, jota olin katsomassa perään, syystä mitä en muista. 6v pikkujunnu oli aivan täpinöissään, kun pääsin jo pelkästään apinaleveliin. Itse asiassa tuossa on varmaan vaikein peli, jonka olen läpäissyt "kylmiltään" iltapäivässä ilman, että peliä oli aikaisemmin pelannut.

Snes-versio pelistä on vielä vaikeampi, esim. heikomman resoluution (piirtoalue on zoomattu hieman sisään, eikä ole yhtä laaja) ja tiettyjen bugien takia, mitä Mega Drive -versiossa ei ole. Myöskin Simba ei hyppää yhtä korkealle Snesillä, kuin mitä MD-versiossa. Toisaalta itse pidän enemmän Snesin grafiikasta ja musiikeista. Itse pelasin 90-luvulla tosin PC-porttia, mikä muistuttaa ehkä enemmän juuri Snes-versiota, tosin paremmalla resoluutiolla ja äänenlaadulla.

Käyttäjän sir_jakob kuva
sir_jakob

Yllättävä. Itseä olisi voinut kiinnostaa kokonaan uusi kokoelma. Pinokkio, Viidakkokirja sekä Kaunotar ja Hirviö vaikka pakettiin. Eivät toki samanlaisia myyntivaltteja, joten ei varmasti nähdä tällaista 😅

Nostoja