Uusi Vampire: The Masquerade - Bloodlines myöhästyy – "emme halua toistaa alkuperäisen virheitä" / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Vampire: The Masquerade - Bloodlines myöhästyy – "emme halua toistaa alkuperäisen virheitä"

16.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, Vampire: The Masquerade, Bloodlines 2, roolipeli, Paradox, Paradox Interactive

Hardsuit Labs ja Paradox Interactive ovat päättäneet lykätä Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2:n julkaisusuunnitelmia.

Pelillä ei ole ollut tähän asti vielä tarkkaa julkaisupäivää, mutta se oli määrä saada kauppoihin vielä ensi vuoden tammi-maaliskuun paikkeilla. Nykysuunnitelmien mukaan peli on yhä osumassa ensi vuodelle, mutta ei enää niin varhaiseen aikaikkunaan kuin alunperin oli tarkoitus. 

– Meillä on velvollisuus välttää samoja ongelmia, jotka vaivasivat kuuluisasti liian aikaisin julkaistua ensimmäistä peliä. Viimeisimpinä kuukausina meille on tullut selväksi, että alkuperäisessä julkaisuajankohdassa pysyminen riskeeraisi virheen uusimisen. Me emme tee niin. Loppujen lopuksi kaikki tämän pelin parissa työskentelevät haluavat tarjota teille parhaan mahdollisen Bloodlines 2:n, tuore tiedote selittää.

Pc:n ohella uutta vampyyriroolipeliä on kehitetty tällä kertaa Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Lähde: Bloodlines 2 (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

En alunperin uskonutkaan heidän pääsevän tähän tavoitteeseen ja hyvä että eivät aio toistaa ykkös-osan virhettä. Activision tunnetusti pakotti sen ulos niin pian kun mahdollista - jos peli ei olisi käyttänyt Source-moottoria, se olis tullut ulos vieläkin aikaisemmin, koska heidän sopimuksessaan sanoi että Valve saa julkaista kyseisen moottorin ensimmäisen pelin (Half-Life 2).

Käyttäjän Nerdic kuva
Nerdic

Porukka odottanut jatko-osaa jo niin kauan että turha tässä vaiheessa lähteä hötkyilemään. Tulee kun tulee, pelattavaa kyllä piisaa!