Uusi vuosi lähestyy päivittäisten Xbox-alennusten saattamana

Microsoft juhlii uuden vuoden lähestymistä alennuskampanjalla, jonka aikana Xbox 360:n kauppapaikalla nähdään päivittäin kourallinen uusia tarjouksia.

18.12.2013 23:11

Vuoden loppuminen on nähtävissä aina eräänlaisena erikoistapahtumana, joten itse kukin saattaa sitä jollain tapaa usein juhlia. Tällä viikolla ohjelmistojätti Microsoft on päättänyt iskeä Xbox 360:llä käyntiin oman alennuskampanjansa, jonka myötä se joka päivä aina vuoden vaihtumiseen asti tuo myyntiin kourallisen pelejä alennettuun hintaan.

Kirjoitushetkellä nappaamaan vielä ehtii niin Fezin 2,37 eurolla, Terrarian 4,74 eurolla kuin myös Spelunkyn 3,59 eurolla. Peleistä Fezin ja Spelunkyn alennus on 75 prosentin luokkaa ja Terrarian 67 prosentin verran.

Aina joulukuun 23. päivään asti tarjolla on myös pitkä lista pidempiaikaisia tarjouksia. Joukosta lyötyy esimerkiksi BioShock Infinitea ja Ultimate Marvel vs. Capcom 3:a.

Päivittäisiä alennuksia voi pitää silmällä esimerkiksi Major Nelsonin blogia seuraamalla.

Muiden alennuskampanjoiden osalta käynnissä parhaillaan ovat muun muassa myös PlayStation Storen 12 Deals of Christmas -tempaus sekä GOG.comin oma joulutarjoushulabaloo. Myös Nintendo on lupaillut, että sen eShop-palvelussa nähtäisiin loppuvuoden aikana jonkinlaisia hinnanpudotuksia.

Lisää luettavaa