Uusi yhteistyöhitti on syntynyt! It Takes Two ylsi miljoonamyynteihin

"Tämä osoittaa, että maailmasta löytyy ehdottomasti ihmisiä, jotka haluat täysin yhteistyön varaan suunniteltuja pelejä."

24.4.2021 17:12

Electronic Artsin ja ruotsalaisstudio Hazelightin uutuuspeli It Takes Two on rikkonut miljoonan myydyn kappaleen rajan. Virstanpylvääseen kolahtaminen onnistui vajaassa kuukaudessa, sillä peli ilmestyi PlayStation 4:lle, Xbox Onella pc:lle 26. maaliskuuta.

– Tämä osoittaa, että maailmasta löytyy ehdottomasti ihmisiä, jotka haluat täysin yhteistyön varaan suunniteltuja pelejä. Kiitos kaikille ja toivottavasti näemme lisää tällaisia pelejä, Hazelightin perustaja Josef Fares tviittasi.

It Takes Two on ollut Hazelightin toinen peli ja samalla myös sen toinen peli, joka on suunniteltu yksinomaan yhteistyöpeluun varaan. Studion debyyttipeli oli vuonna 2018 nähty A Way Out.

Alkujaan elokuvaohjaajana tunnettu Fares nousi kuuluisuuteen pelialalla vuonna 2013 Brothers: A Tale of Two Sonsilla, jossa ohjattiin yhden pelaajan toimesta kahta hahmoa samaan aikaan.

Yhteistyöpakosta huolimatta It Takes Two ei vaadi pelin ostamista kahteen kertaan, vaikka sitä haluaisikin pelata netin välityksellä. Pelistä jaetaan nimittäin Friend’s Pass -nimistä demoversiota, joka toimii myös pelin kokoversiona, jos kaveri on sattunut ostamaan pelin itselleen.

Lähde: Hazelight (Twitter), Josef Fares (Twitter)

Lisää luettavaa