Titanfall 2:ta valmisteleva yhdysvaltalaisstudio Respawn Entertainment on työstämässä parhaillaan myös uutta Tähtien sota -aiheista peliä. Yhtiö vahvisti asian yhdessä Electronic Artsin kanssa keskiviikkona virallisessa blogissaan, jonka mukaan yhtiöiltä pitäisi olla odotettavissa kolmannesta persoonasta pelattava toimintaseikkailupeli.

Juuri muuta uudesta Tähtien sota -kokemuksesta ei sitten vielä tiedetäkään. Respawnin mukaan se on toistaiseksi vasta lyönyt projektille alkutahteja asettamalla pienen tiimin tekemään alkuvalmisteluja, ja näin ollen tiedossa ei edes ole, milloin uutukainen on tarkoitus saada ulos. Hiljalleen studion on määrä kuitenkin palkkailla lisää kehittäjiä mukaan projektia edistääkseen

Uuden Tähtien sota -pelin kehitystä vetää Sonyn Santa Monica Studiolla aiemmin vaikuttanut Stig Asmussen. Mies tunnetaan parhaiten God of War III:n ohjaajana.

Respawnin lisäksi parhaillaan kokonaan uutta Tähtien sota -peliä on työstänyt Electronic Artsille myös Dead Space -sarjasta tuttu Visceral Games. Myöskään kyseisestä pelistä ei ole saatu vielä runsaasti yksityiskohtia julkisuuteen, vaikka sen olemassaolosta onkin tiedetty jo tovi. Projektia on vetämässä Uncharted-konkari Amy Hennig apunaan muun muassa Ubisoft-veteraani Jade Raymond.

Lähde: Respawn Entertainment

Lisää luettavaa