Uusi yllättävä Star Wars -peliprojekti paljastui – ruorissa nyt Titanfall-studio / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi yllättävä Star Wars -peliprojekti paljastui – ruorissa nyt Titanfall-studio

4.05.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Titanfall 2:ta valmisteleva yhdysvaltalaisstudio Respawn Entertainment on työstämässä parhaillaan myös uutta Tähtien sota -aiheista peliä. Yhtiö vahvisti asian yhdessä Electronic Artsin kanssa keskiviikkona virallisessa blogissaan, jonka mukaan yhtiöiltä pitäisi olla odotettavissa kolmannesta persoonasta pelattava toimintaseikkailupeli.

Juuri muuta uudesta Tähtien sota -kokemuksesta ei sitten vielä tiedetäkään. Respawnin mukaan se on toistaiseksi vasta lyönyt projektille alkutahteja asettamalla pienen tiimin tekemään alkuvalmisteluja, ja näin ollen tiedossa ei edes ole, milloin uutukainen on tarkoitus saada ulos. Hiljalleen studion on määrä kuitenkin palkkailla lisää kehittäjiä mukaan projektia edistääkseen

Uuden Tähtien sota -pelin kehitystä vetää Sonyn Santa Monica Studiolla aiemmin vaikuttanut Stig Asmussen. Mies tunnetaan parhaiten God of War III:n ohjaajana.

Respawnin lisäksi parhaillaan kokonaan uutta Tähtien sota -peliä on työstänyt Electronic Artsille myös Dead Space -sarjasta tuttu Visceral Games. Myöskään kyseisestä pelistä ei ole saatu vielä runsaasti yksityiskohtia julkisuuteen, vaikka sen olemassaolosta onkin tiedetty jo tovi. Projektia on vetämässä Uncharted-konkari Amy Hennig apunaan muun muassa Ubisoft-veteraani Jade Raymond.

Lähde: Respawn Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Toivon mukaan tiedossa on jotain yksinpelivetoista. Tähtien Sodan tulevaisuus lepää nyt käytännössä pelien harteilla, sillä jos Episodi 8:n juonivuoto pitää paikkansa, niin koko uusi trilogia tulee olemaan samaa tyylitajutonta yrjöä kuin Force Awakens.

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Tämä lupaa hyvää Star Wars -pelien uudelle tulemiselle, minkä DICEn Batllefrontin piti aloittaa, mikä onnistui ainoastaan antamaan niskalaukauksen peliuniversumille ennen lentoon lähtöä.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

1313?

Nostoja