Uusi yökartta saapui Battlefield 1:een, kaikki lisäsisältö nyt myös ilmaisesti kokeiltavissa / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi yökartta saapui Battlefield 1:een, kaikki lisäsisältö nyt myös ilmaisesti kokeiltavissa

22.07.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Battlefield 1 on päivittynyt taas sisältönsä osalta. Näin heinäkuun lopulla peliin on tuotu sen järjestyksessään toinen yökartta nimeltään Prise de Tahure, joka on automaattisesti kaikkien pelin They Shall Not Pass -lisärin omistajien pelattavissa.

Nyt aina heinäkuun 27. päivään asti kuka tahansa Battlefield 1:n omistaja voi tosin tutustua pelin maksulliseen lisäsisältöön ilman tarvetta sen ostamiselle. Käynnissä pelissä on parhaillaan nimittäin Premium Trialiksi kutsuttu tapahtuma, joita DICE ja Electronic Arts ovat kaavailleet järjestävänsä ilmeisesti jatkossa enemmänkin.

Huomioida Premium Trialin suhteen tosin kannattaa, etteivät pelaajat ansaitse lisäsisältöä pelaamalla kokemuspisteitä tavanomaiseen tapaan tai voi kutsua pelikentälle lisäsisältöön kuuluvia ajoneuvoja. Näitä ominaisuuksia varten pelaajien on maksettava sisällöstä.

Uuden yökartan lisäksi Battlefield 1:n tuore päivitys on toki tehnyt myös erilaisia korjauksia ja hienosäätöjä peliin. Listan niistä löytää pelin kotisivuilta.

Lähde: Battlefield (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.