Uusia Elden Ring paljastuksia – verkkosivu taustoittaa FromSoftwaren suurroolipeliä / Uutiset / pelaaja.fi

Uusia Elden Ring paljastuksia – verkkosivu taustoittaa FromSoftwaren suurroolipeliä

6.07.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
0
Elden Ring

Bandai Namco on päivittänyt Elden Ringin virallista verkkosivua paljastaen hieman lisätietoja FromSoftwaren paljon odotetusta pelistä.

Uusimpien tietojen mukaan pelaajat voivat käyttää Elden Ringin maailman ympäristöä ja säätä hyväkseen ponnistaakseen etulyöntiasemaan taisteluissa. Hevosella kiidetään läpi valtavien peltojen ja kukkulaisten maastojen, jotka kuhisevat kaikenlaista epäystävällistä elämää. Pelin tarinasta, pelihahmosta ja muista ominaisuuksista kuultiin kohtuullisen laajasti jo aiemmin, kun Hidetaka Miyazaki valotti avoimesti Elden Ringin lukuisia yksityiskohtia.

Elden Ringissä kohdataan erinäisiä myyttisiä olentoja, jotka vaanivat soilla ja savanneilla. Vaeltavilta sotureilta ei myöskään vältytä, joten kymmenet valittavissa olevat taidot tulevat todella tarpeeseen. Viholliset voi kukistaa iskemällä kimppuun kuin yleinen syyttäjä, mutta vaaran voi myös halutessaan välttää hiiviskelemällä matalana kenenkään huomaamatta. Lisäksi pelaajat voivat käyttää ympäristöä, säätä ja aikaa omaksi edukseen.

Elden Ring luottaa myös Souls-peleistä tuttuun väistä- ja torju-tekniikkaan. Vihollisten liikkeiden ennakoiminen on olennainen osa hyvän taistelutekniikan hallitsemista, ja monissa tilanteissa ainoa tekijä elämän sekä kuoleman välillä.

Elden Ringin yksityiskohtiin taustatarinaa ja juonikuvoita myöten voi halutessaan perehtyä tarkemmin pelin virallisella sivulla.

Elden Ring on määrä julkaista 21. tammikuuta 2022, alustoina PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series ja pc. Tuoreimman trailerin voi katsastaa tästä uutisesta.

Lähde: Bandai Namco

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.