Uusia karttoja ja Quietin tappovoimaa – Metal Gear Online laajenee pian

Metal Gear Online on saamassa maaliskuun aikana uuden lisäsisältöpaketin, joka tuo pelin verkkopuoleen niin uusia karttoja kuin pelattavan Quiet-hahmonkin.

6.3.2016 12:15

Metal Gear Solid V:n kehitystiimissä on tapahtunut roimasti muutoksia sen jälkeen, kun peli saatiin viime vuonna pihalle, mutta pian sen verkkopuoli on saamassa kuitenkin vielä uuden laajennuksen. 15. maaliskuuta Konami tuo Metal Gear Onlinea varten saataville Cloaked in Silence -lisäsisältöpaketin, johon on mahdollista tehdä tuttavuutta neljän euron hintaan.

Mukanaan Cloaked in Silence tuo peliin kolme uutta karttaa sekä mahdollisuuden osallistua verkko-otteluihin, joissa sankarihahmo Quiet on mahdollista saada pelattavaksi. Kaikki Cloaked in Silence -ostajat saavat rajoittamattoman pääsyn myös Metal Gear Onlineen 7. huhtikuuta julkaistavaan Survival-pelitilaan, jota muut Metal Gear Online -pelaajat voivat pelata vain kymmenen kertaa viikossa.

Survival-tilassa pelaajat muodostavat kuuden hengen tiimejä, joiden tarkoituksena olisi sitten voittaa mahdollisimman monta verkko-ottelua peräjälkeen. Lisäjännitystä verkkomatseihin tuodaan sillä, että niiden kartat ja tehtävät valitaan aina satunnaisesti.

15. maaliskuuta Konami julkaisee Metal Gear Onlineen myös neljä Appeal-lisäsisältöpakettia, joita hankkimalla pelaajat saavat käyttöönsä joukon uusia eleitä hahmoilleen. Yksittäin paketit maksavat kaksi euroa, mutta ne kaikki voi ostaa yhdessä myös seitsemällä eurolla.

Vielä lähiaikoina Metal Gear Online saa ilmaiseksi myös uuden tehtävätyypin. Uutta tehtävää kutsutaan Sabotageksi ja siinä hyökkäävä joukkue yrittää joko tuhota tai saada haltuunsa ohjuksen, jota vastapuoli vastaavasti yrittää puolustaa.

Lähde: Konami

Lisää luettavaa