Uusia karttoja ja Quietin tappovoimaa – Metal Gear Online laajenee pian / Uutiset / pelaaja.fi

Uusia karttoja ja Quietin tappovoimaa – Metal Gear Online laajenee pian

6.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Metal Gear Solid V:n kehitystiimissä on tapahtunut roimasti muutoksia sen jälkeen, kun peli saatiin viime vuonna pihalle, mutta pian sen verkkopuoli on saamassa kuitenkin vielä uuden laajennuksen. 15. maaliskuuta Konami tuo Metal Gear Onlinea varten saataville Cloaked in Silence -lisäsisältöpaketin, johon on mahdollista tehdä tuttavuutta neljän euron hintaan.

Mukanaan Cloaked in Silence tuo peliin kolme uutta karttaa sekä mahdollisuuden osallistua verkko-otteluihin, joissa sankarihahmo Quiet on mahdollista saada pelattavaksi. Kaikki Cloaked in Silence -ostajat saavat rajoittamattoman pääsyn myös Metal Gear Onlineen 7. huhtikuuta julkaistavaan Survival-pelitilaan, jota muut Metal Gear Online -pelaajat voivat pelata vain kymmenen kertaa viikossa.

Survival-tilassa pelaajat muodostavat kuuden hengen tiimejä, joiden tarkoituksena olisi sitten voittaa mahdollisimman monta verkko-ottelua peräjälkeen. Lisäjännitystä verkkomatseihin tuodaan sillä, että niiden kartat ja tehtävät valitaan aina satunnaisesti.

15. maaliskuuta Konami julkaisee Metal Gear Onlineen myös neljä Appeal-lisäsisältöpakettia, joita hankkimalla pelaajat saavat käyttöönsä joukon uusia eleitä hahmoilleen. Yksittäin paketit maksavat kaksi euroa, mutta ne kaikki voi ostaa yhdessä myös seitsemällä eurolla.

Vielä lähiaikoina Metal Gear Online saa ilmaiseksi myös uuden tehtävätyypin. Uutta tehtävää kutsutaan Sabotageksi ja siinä hyökkäävä joukkue yrittää joko tuhota tai saada haltuunsa ohjuksen, jota vastapuoli vastaavasti yrittää puolustaa.

Lähde: Konami

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pelaako tätä muka joku ja olisi vielä valmis ostamaankin jotain tällaista? Pari kertaa tuli testattua ja oli kyllä niin laimeaa meininkiä. Jopa Assassin's Creedien moninpelit on pitäneet mielenkiinnon pidempään yllä.

Käyttäjän KableFI kuva
KableFI

Roskiin vaa koko Konami. Noitten rävellyksiä jaksa edes vilkasta enään

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Uutisesta tuli mieleen, että pitäisi mokomaa käydä vihdoin netin puolella koittamassa. Kaiken näköistä pelattavaa on MGS:n jälkeen tullut eteen ja online vaan lykkääntynyt. Liekkö menetys kuitenkaan järin suuri.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En ole edes koskenut koko monnpeliin, enkä koske. Itse levykään ei ole käynyt koko konsolissa moneen kuukauteen. Eli ei tulisi mieleenkään antaa Konamille enää mitään. #FuckKonami