Uusia kuvia PS3:n suosituimmasta nettipelistä / Uutiset / pelaaja.fi

Uusia kuvia PS3:n suosituimmasta nettipelistä

1.12.2007 // Kirjoittanut: Riot
32

Kuten Pelaajalehti.com paljasti jo syyskuussa kauan ennen muita pelimedioita, PlayStation 3:n suosittuun Warhawk-nettisotapeliin julkaistaan laajennuspaketti.

PlayStation Storesta ostettava paketti sisältää uuden jättimäiselle tehdasalueelle sijoittuvan Omega Factory -kentän, joka on pelin laajin kenttä. Laajennus sisältää myös uuden KT-424 -lentoaluksen, jolla voi kuljettaa yhtä maastoajoneuvoa sekä seitsemän sotilasta. KT-424 on myös varustettu raskaalla konetykillä, joten taitavien pelaajien käsissä tämä ilmassa ja myös maassa liikkuva alus on todella vaarallinen kapistus. Pelin nykyisten karttojen isoimpia versioita on muokattu KT-424:lle sopivaksi.

Omega Dawn Booster Pack -julkaistaan joulukuussa.

omega_3.jpgomega_6.jpgomega_11.jpgomega_21.jpgomega_27.jpgomega_30.jpgomega_44.jpgomega_54.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Kuten Pelaajalehti.com paljasti jo syyskuussa kauan ennen muita pelimedioita,"

Noloa.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Uusi lelu ja laaja kartta kyllä hyviä lisiä, mutta onkohan paketille hintaa tiedossa?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Woah! Todella komean näköisiä nuo yötaistelut, ja tuo uusi lentoalus tuo varmasti paljon lisää taktisuutta kehiin. Menee ehdotomasti hankintaan oli hinta mikä hyvänsä!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

" ”Kuten Pelaajalehti.com paljasti jo syyskuussa kauan ennen muita pelimedioita,”

Noloa."

HAHA sain päivän naurut.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Kun PS3 tähän tännepäin tulee, niin taitaapi kyllä tämäkin tulla mukaan.Hyvä että saadaan tällaisia paketeja jo, vaikkei pelin julkaisusta kauaa olekkaan.

Käyttäjän StoOgE kuva
StoOgE

Näyttää todella hyvältä ja onkin OG-WarHawkin kanssa ehdottomasti Pleikan kiinnostavimmat pelit. Mutta pitää silti odotella vielä parin hitti pelin julkaisua ennen itse konsolin ostoa. Mutta WarHawk & lisäosa siihen ovat ostoslistalla ja tulee ostettua koneen mukana.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

näyttää siltä että knahhu ei aralyssytö ollenkahanö hyvvyvyvyytärräänö aouewv ejii wearrarry, että siitä haggaasta dölli ei dildoa pidemmälle imeydy

Käyttäjän Circle kuva
Circle

Enpä ole vielä Warhawkia ostanut, mutta tämä näyttää kyllä todella lupaavalta. Eli eiköhän tuossa jossain vaiheessa taas aleta pumppaamaan rahaa Playstation Storen accountille XD... On kuitenkin ollut ihan ilmankin lisäosaa monesti ollut kyseisen pelin osto lähellä.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Humm tuo uusi kenttä ja lentoalus vaikuttaa hyvältä. saa nähdä tuleeko tuota lisäriä hankittua, aikaa menee muutenkin vähän jo liikaa aikaa cod4 ja AC parissa hahaha.

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Ihan mielenkiintoiselta näyttää, mutta tuskin tulee ostettua kun kaikki aika menee COD4:n.