Uusia pelijulkistuksia ja huippusalaisia vieraita huomisen The Game Awards -gaalassa / Uutiset / pelaaja.fi

Uusia pelijulkistuksia ja huippusalaisia vieraita huomisen The Game Awards -gaalassa

2.12.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
1
Uusia pelijulkistuksia ja huippusalaisia vieraita huomisen The Game Awards -gaal

Torstain The Game Awards 2015 -gaala pursuaa ennennäkemätöntä pelimateriaalia.

Los Angelesissa järjestettävän gaalan juontaja Geoff Keighley on vahvistanut gaalassa nähtävän yhteensä kymmenen maailmanensi-iltaa. Iloiseen joukkoon mahtuu muutamia uusia pelijulkistuksia, mutta luvassa on myös uutta materiaalia jo julkistetuista peleistä, joihin lukeutuu muiden muassa suomalainen suurpeli Quantum Break. Yksi illan aikana lavalle kapuavista studioista on erikseen toivonut osallisuutensa pysyvän salaisuutena, mikä on Keighleyn mukaan ollut suuri haaste.

Gaalassa esiintyy myös kaarti tunnettuja julkimovieraita, joiden nimiä Keighley paljasti yksi kerrallaan Twitterissä eilisiltana. Kynnelle kykenevät ainakin koripallolegenda Shaquille O'Neal, Jokerina ja Luke Skywalkerina tunnettu Mark Hamill sekä Metal Gear Solidista tuttu Kiefer Sutherland, mutta pelaajakansan huomion vei täysin Keighleyn jahkailu MGS:n isän Hideo Kojiman osallistumisen suhteen. Ilmeisesti Kojimaa on yritetty viime viikkoina saada mukaan gaalaan, mutta varmuutta miehen näyttäytymisestä ei ole.

– Olen jutellut Hideon kanssa, ja toivomme, että hän voi olla osa juhlaa, Keighley kierteli.

Gaalajuhlallisuudet alkavat aamuneljältä Suomen aikaa tulevan torstain ja perjantain välisenä yönä 4. joulukuuta. Aamuvirkut voivat seurata tapahtumaa täältä.

Lähde: Geoff Keighley (Twitter)DualShockers, GamingBolt.com, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ja taas kerran urheilu- ja kilpa-ajopelit on lyöty samaan kategoriaan, miksi? Okei tiedän, että teitä ei kiinnosta kumpikaan genre yhtään, mutta miljoonia muita kiinnostaa. En edes tiedä mitä siellä on ehdolla tänä vuonna, mutta ainakin viime vuonna taisi olla Mario Kart urheilupelikategoriassa. Jätän katsomatta myös tänä vuonna. En tuhlaa aikaani näin amatöörimäiseen puuhasteluun.

Edit: Joo eli menin mielenkiinnosta katsomaan sen urheilu/ajopelikategorian ehdokkaat. Siellä on Rocket League, joten millään oikealla urheilu/ajopelillä ei ole mahkua voittaa sitä. Sitäpaitsi todellakin tarvisi olla urheilupeleille ja ajopeleille omat kategoriansa. Kumminkin molemmat genret ansaitsisi tunnustusta teknisestä toteutuksestaan. Onneksi olkoon Rocket League, onhan se hyvä peli, mutta ei varsinaisesti urheilupeli eikä todellakaan kilpa-ajopeli.