Uusia PS Vita -pelejä julki ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Uusia PS Vita -pelejä julki ensi viikolla

2.03.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Sony valmistautuu valottamaan PlayStation Vitan tulevaisuutta ainakin Japanissa. Yhtiö järjestää ensi viikon perjantaina netissä näytettävän "PlayStation Vita Game Heaven" -presentaation, jonka on määrä keskittyä erityisesti Vitan tuleviin peleihin sekä sen ominaisuuksiin.

Jo tiedossa olevien nimikkeiden lisäksi Sony on kertonut puhuvansa myös toistaiseksi vielä julkistamattomista Vita-peleistä. Osan esittelyistä hoitavat myös suoraan pelien omat kehittäjät.

Presentaatio alkaa Suomen aikaan kello 13 ja sen pääse näkemään tämän linkin kautta. Todennäköistä kuitenkin on, että lähetys vedetään täysin japanin kielellä.

Lähde: Andriasang

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

Tulisikohan sieltä mitään isoa ja kiinnostavaa? Ratchet & Clank tai Gran Turismo olisivat hienoja paljastuksia.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Ää. Ps vita tarvii jotain omaa contenttia. Taas tää et julkistetaa jotain tuttuja pelejä, jotka ovat sitten vain karsittuja versioita isoveljistään, ei toimi. Nyt jotain uutta kehiin. Gran Turismo ja Clankki on toki hienoja pelisarjoja, mutta suurin osa pelaajista on jo pelannut noita pelejä enemmän tai vähemmän. Lähiinnä ärsyttää olla tällä hetkellä corepelaaja, koska suurin osa Sonyn PS vita julkistuksista on nähty jo ps kakkosella ja kolmosella aiemmin. Ja eihän se toimi pitkällä tähtäimellä jos Nämä suuret julkistukset on nähty jo paremman näköisenä ps kolmosella.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

PS2 ja kolmonen uupuvat että tulkoon mitä tahansa kunhan se on hyvää.

Käyttäjän kaheli98 kuva
kaheli98

itsekkin toivoisin uutta Ratchet & Clankia. Ja Jak & Daxteria tai joku SSX

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

peelopuu sen sanoikin, omia sarjoja! Joku täysin uusi sarja vain Vitalle olis aika jees.

Toki Metal Gear maistuu aina ;)

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu
Lainaus käyttäjältä Ellipsis

peelopuu sen sanoikin, omia sarjoja! Joku täysin uusi sarja vain Vitalle olis aika jees.

Toki Metal Gear maistuu aina ;)

Heh aivan. Tuntuu vaan että kehittäjät lataavat parhaimmat ideansa isommille konsoleille ja sitte käsikonsolin omistajat jäävät vain odottelemaan sitä suurta juttua. Ennen se oli vähän eri juttu ku tuli pokemonit gameboylle ni se oli se käsikonsoli juttu grafiikoineen ja kontrolleineen. Nyt vita on vaan periaatteessa tehottomampi versio ps kolmosesta jotenka se ei olisi edes loogista kehittäjille tehdä jotain sarjaa täysillä vitalle ja sitten kääntää ps kolmoselle. Ja tässä se ongelma tuleekin jos vitalle tulee vain jo nähtyä contenttia. Hyvä esimerkki on ninja gaiden sigma plus. Tuo peli tuli alun perin ekalle xboksille ja sony vieläkii julkasee samaa pelii luottaen siihen et ihmiset tykkää pelata pienellä ruudulla pelii, mitä on tahkottu aikoit sitte isommalla ruudulla ja paremmilla kontrolleilla. Itseäni ei kauaa jaksa kiinnostaa jos Sony vain demoaa eri peleillä, miten nyt voi pelata tätä tuttua peliä näin pienellä ruudulla!