Uusia Super Smash Bros. -taistelijoita tulossa – kerro Nintendolle toiveesi

Super Smash Bros. alkaa saada läjän lisäsisältöä Mewtwo'n astuessa areenalle. Siinä samalla uusia Amiiboja on myös tulossa.

2.4.2015 03:00

Nintendo on aikeissa aloittaa lisäsisällön myynnin uusimpiin Super Smash Bros. -peleihin. Uusi aikakausi starttaa pelisarjan osalta kunnolla 28. huhtikuuta, jolloin Mewtwo tuodaan peleihin pelattavaksi hahmoksi.

Mewtwo’n voi saada omakseen parillakin tapaa. Ostamalla hahmon pelkästään joko 3DS- tai Wii U -versioon saa hahmon käyttöön neljällä eurolla, kun taas hankkimalla tämän molempiin versioihin kerralla kustantaa hahmo viisi euroa.

Mikäli hallusta löytyy tosin Nintenco Club -tunnus ja sen yhteyteen on rekisteröinyt sekä Super Smash Brosin 3DS- että Wii U -version, saa hahmon käyttöönsä ilmaiseksi huhtikuun 15. päivä. Ikävä kyllä Suomessa Nintendo Club ei ole ollut virallisesti käytössä.

Mewtwo ei ole myöskään ainut uusi hahmo, joka tekee parhaillaan tuloa peleihin. Kesällä areenalle loikkaa nimittäin myös Mother 3 -roolipelistä tuttu Lucas, minkä jälkeen Nintendo heittää pallon pelaajille. Menemällä nimittäin tähän osoitteeseen voivat fanit kertoa Nintendolle, mitä hahmoja he haluaisivat saada vielä mukaan Super Smash Brosiin.

Myös uusia vaatetuksia Super Smash Brosin Mii-hahmoille on tulossa piakkoin myyntiin taskurahalla. Nintendo on lisäksi aikeissa julkaista lisää pelisarjan mukaan brändättyjä Amiibo-figuureja. Näistä ensimmäiset ovat Jigglypuff ja Greninja, jotka julkaistaan toukokuun 29. päivä. Heitä seuraavat Dark Pit, Ganondorf, Palutena ja Zero Suit Samus kesäkuussa sekä Captain Olimar, Bowser jr. ja Dr. Mario heinäkuussa.

Tuki lisäsisällölle Super Smash Broseihin tuodaan pian peleihin saapuvalla päivityksellä. Sen mukana Nintendo on tekemässä myös joukon tasapainotuksia peliin ja tuomassa parempia jakomahdollisuuksia pelissä otetuille kuvakaappauksille, nauhoituksille ja omatekoisille kentille.

Lisää luettavaa