Uusia tietoja Resident Evil 5:stä / Uutiset / pelaaja.fi

Uusia tietoja Resident Evil 5:stä

23.05.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
26

Resident Evil 5:stä on valunut uutta infoa ulos. Huippusuositun pelisarjan viides osa tuo mukanaan yhteistyöpelitilan. Peliä voi pelata kaksin kaverin kanssa tai vastaavasti tekoälyn ohjaaman pelihahmon kanssa.

Mukaan tulee myös uusi suojasysteemi, jonka avulla pelaaja voi lukittua seinään ja ampua suojasta kulman taakse. Gamesradarin tietojen mukaan peli sijoittuu selvästi aiempaa avoimempiin kenttiin.

Peliä kehitetään PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

Lähde: Gamesradar

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snap kuva
snap

Olenko se vain minä vai tuleeko nykyään kaikkiin peleihin missä ammutaan "suojaus systeemi mistä voi ampua kulman taakse"?

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

"Olenko se vain minä vai tuleeko nykyään kaikkiin peleihin missä ammutaan ”suojaus systeemi mistä voi ampua kulman taakse”?"

No Gears of War pitkälti osoitti, että kyseessä on hyvä systeemi, joten miksipäs ei? Luonnollista kehitystähän tuo on. Vai onko jonkun mielestä parempi mennä vain seisomaan siihen kulman taakse ja hyppiä sivuttain aina ampumaan vihollisia?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Xo:lla on lähes jokaisessa toiminta pelissä kyseinen
suoja systeemi... siitä on jo tullut periatteessa standardi..MUTTA! mass effectin "seinään lukituksessa" ei ollut mitään muuta kuin kävelit esim laatikkon taakse suojaan niin hahmo lukittuu automaattisesti selkä laatikkoa vasten ja sitten otat vain pakkia niin hahmo
"lukittuu" pois suojasta, tais olla sama gta iv

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Olenko se vain minä vai tuleeko nykyään kaikkiin peleihin missä ammutaan ”suojaus systeemi mistä voi ampua kulman taakse”?

Joo tottahan tuo on, kuhan Re5 ei luota liikaa tuohon. Ainakin Gears luotti liikaa tuohon ja ehin kyllästyä siihen kykkimiseen ennen kuin ehin pelata sen läpi.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Tällaiset pienet tiedonmuruset ovat kivoja.2 ihmistä samaan aikaan tappamassa zombilaumoja, cool!Mutta kuka tämä toinen hahmo sitten olisi???..........

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Co-op on aina tervetullut!
Suojasysteemin Resident Evil kaipasikin, varsinkaan kun nelosessakaan ei voinut strafettaa kulman takaa. Teki välillä pelaamisesta turhauttavaa.
Nyt taitaa olla menossa vieläkin parempaan suuntaan RE-sarja.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

''No Gears of War pitkälti osoitti, että kyseessä on hyvä systeemi, joten miksipäs ei? Luonnollista kehitystähän tuo on. Vai onko jonkun mielestä parempi mennä vain seisomaan siihen kulman taakse ja hyppiä sivuttain aina ampumaan vihollisia?''
Musta se syö pelin vaikeutta hieman, onhan time crisisissakin aina ollut suojautuminen, ja sitä oikein käyttämällä on voittamaton. Pitäisi löytää ''kultainen keskitie'' ettei joka kohdassa ole mahiksi mennä kulman taakse.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Joo tottahan tuo on, kuhan Re5 ei luota liikaa tuohon. Ainakin Gears luotti liikaa tuohon ja ehin kyllästyä siihen kykkimiseen ennen kuin ehin pelata sen läpi."

SIIS siihen menee hermot jos et pääse juuri suojaan nojaamaan esim kulman taakse!! otetaan esim splinter cell olis mahdoton pelata ilman kyseistä systeemiä... ja jos cod4 olisi tämä systeemi niinkuin rs:las vegasissa niin pelattavuus olisi noussut pilviin

Käyttäjän Lucian kuva
Lucian

Hyvä vaan että sarja kehittyy jo seuraavassa osassa, ettei siitä tule pelkkä Resi 4 paremmilla grafiikoilla. Toinen hahmo oli ihan tervetullut, kun tuo Chris ei ole koskaan oikein miun suosikki ollut. Itse veikkaisin Jilliä.

Käyttäjän Misfire kuva
Misfire

Co-op ressassa?! Aivan MAHTAVAA! Loistopeli muuttuu aina vaan paremmaksi. Muutenkin avoimemmat ympäristöt... voiko enempää toivoa?