Uusia Xbox 360-pelejä Xbox Onelle joka kuukausi? / Uutiset / pelaaja.fi

Uusia Xbox 360-pelejä Xbox Onelle joka kuukausi?

29.11.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
7
Xbox Onelle uusia Xbox 360-pelejä joka kuukausi?

Xbox One pyörittää jo yli sataa Xbox 360 -peliä, mutta lisää on luvassa.

Ensimmäiset pelit saatiin toimimaan tässä kuussa, mutta tähän mennessä Microsoft ei ole ilmoittanut, millä tahdilla uutuuksia tullaan tulevaisuudessa lisäämään Xbox Onen yhteensopivuuskatalogiin. Xbox-pomo Phil Spencer on nyt kuitenkin valottanut yhtiön suunnitelmia taaksepäin yhteensopivuuden varalle Twitterissä. 

– Ilmoitamme uutisista kuukausittain. Meillä ei ole tarkkaa päivämäärää kunkin kuukauden listoille, Spencer selvitti Twitterissä pelien perään kyselleelle fanille.

Spencerin puheiden perusteella ainakin vaikuttaisi siltä, että uusia pelejä tuupataan Xbox Onelle joka kuukausi. Mies ei kuitenkaan kertonut, kuinka pitkiä kuukausittaiset listat tulevat olemaan, mutta marraskuun kaltaista satapäistä satsia tuskin kannattaa vartoa kuukaudesta toiseen. Spencer ei myöskään tarkentanut, milloin joulukuun yhteensopivuusuutiset kantautuvat pelaajien korviin.

Xbox Onen tämänhetkisen X360-yhteensopivuuslistan voi lukaista läpi täältä.

Lähde: Phil Spencer (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gimble kuva
Gimble

Toivottavasti ME 3 saa pian yhteensopivuuden, sen verta viidyttävä multiplayer kyseisessä pelissä. :)

Käyttäjän frozen kuva
frozen

bayonetta nyt ja heti

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Rumble Roses XX

Käyttäjän Saejima kuva
Saejima

ME2&3 ja AC: Brotherhoodista eteenpäin ongelmana on että ovat tupla disc pelejä ja niiden tuomisessa joku ongelma. Sen kun saavat ratkottua niin eiköhän kohta kyseisiä pelejä pääse pelaa. Itse myös odotin että olisi päässyt heti jo ME3 mp pelaa mutta odotellaan...

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Eikös tämä ollut jo tiedossa? Kyllä itse olin jo näin ainakin käsittänyt et joka kuukausi tuovat lisää pelejä yhteensopivaksi...

Käyttäjän vesseli kuva
vesseli

Sitä itsekin mietin, että eikös ne sanoneet jo ajat sitten, että kaikki ilmaispelit toimii onessa tästä eteenpäin. Joten sehän tarkoittaa väkisin 2 peliä / kuukausi, tosin voivathan ne laittaa ilmaispeleiksi jo yhteensopivuuden kanssa olevia. Itse henk koht odottelen ducktalesia ja burnot paradisea.

Harmi kun ilmeisesti kinect pelit eivät käänny :(

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Hyvä jos näin on. Sieltä listalta puuttuu vielä monenmonta huippupeliä.

Nostoja