Uusien Pokémon-pelien erikoisdemo saapui kaikkien ulottuville / Uutiset / pelaaja.fi

Uusien Pokémon-pelien erikoisdemo saapui kaikkien ulottuville

18.10.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

3DS-pelaajat ovat voineet nyt tiistaista alkaen ottaa ensimaistiaisen Pokémon Suniin ja Mooniin. Parhaillaan konsolin eShop-latauskaupasta on hankittavissa pelien erikoisdemon, joka tarjoaa pelattavaksi nimenomaan demoa varten luodun osuuden pelien erilaisista ominaisuuksista.  

Demon kautta simppelin esittelyn saavat esimerkiksi uutuuspeleissä nähtävät Z-Move-erikoisiskut, Trial-haasteet sekä hieman Hidden Machine -liikkeiden mukaisesti toimivat ratsu-pokémonit. Demoa pelaamalla Sunin ja Moonin kokoversioon on mahdollista hankkia myös erikoishirviö Ash-Greninja sekä muutamia pieniä lisätavaroita.

Ilmeisesti demon syvyyksistä on onnistuttu jo myös kaivamaan esiin muun muassa tulevien pelien Pokedex-tarjontaa. Demosta kaivetun infon pohjalta on näin ollen luotu jo esimerkiksi YouTube-videoita, joten jos erinäiset paljastukset pelottavat, kannattaa internetissä olla seuraavan kuukauden ajan varovainen – noin niin kuin normaalia enemmän siis.

Pokémon Sun ja Moon julkaistaan Suomessa 23. marraskuuta.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Miksi pitää spoilata, jos joku ei ole ehtinyt pelata vielä itse peliä. Netti on täynnä sivuja, joista voi käydä vastaavia tietoja kaivamassa...

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Tässä demossa näyttäisi olevan ajastettuja eventtejä vähän pidemmäksi aikaa: kukistettuani demon bossiturrin, yksi NPC pyysi minua palaamaan hänen luoksensa seuraavana päivänä. Toinen taas viiden päivän kuluttua, kolmas 12 päivän päästä ja neljäs vasta 24 päivän jälkeen. Arvatenkin kaikilta noilta hahmoilta saa sitten ilmasta krääsää, jota voi myöhemmin heivata itse pääpeliin.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Miksi edes lukea tällaisten artikkeleiden kommenttiosuuksia, jos mahdolliset pikku spoilerit ahistavat noin paljon? Samalla lailla muutkin ihmiset kertaavat pelistä esiteltyä tietoa (trailerit, tää pelattava demo, corocoro- lehden skannaukset jne.) muidenkin pelisivustojen kommenttiosuuksissa, olipa kyseessä sitten video tai uutisartikkeli.

Muokkasin ekan viestin yhtä sanaa vähän neutraalimmaksi ("bossiturri" alkuperäinen oli [spoiler]toteemiturri[/spoiler])
joskin alkuperäinen termi viittasi suoraan siihen, mitä kyseisestä Pokemonista sanotaan jo tuon pelattavan demon aikana. Ja mitä noihin NPC-hahmoihin tulee, en sanonut keitä ne ovat tai missä ne sijaitsevat. Ainoastaan sen, että niitä on olemassa poikkeuksellisen monta ja että demon elinikää on siten pyritty pitkittämään mahdollisimman paljon.

ORASin demoon verrattuna tää on edistystä, että demo ilmoittaa suoraan milloin palata takaisin. ORAS-demossa moni juttu SAATTOI tapahtua tietyn ajan jälkeen (esim. odota 10 päivää, josta ei ollut mitään mainintaa itse demossa vaan jouduit lukemaan siitä esim. Serebiistä). Mutta jos ei alkanut, sait aloittaa kivan soft-reset rumban. Siihen verrattuna tää ratkaisu on paljon fiksumpi, kun ei tarvi joka päivä lukea samoja dialogeja uudestaan ja uudestaan vain uusien eventtien toivossa.