Uusien Pokémon-pelien erikoisdemo saapui kaikkien ulottuville

Pokémon Sunin ja Moonin demo erilaisine herkkuineen on nyt täällä. Samalla sen kautta on onnistuttu kaivamaan myös dataa, jotka saavat hieman jopa spoilata tulevien pelien tarjontaan.

18.10.2016 22:03

3DS-pelaajat ovat voineet nyt tiistaista alkaen ottaa ensimaistiaisen Pokémon Suniin ja Mooniin. Parhaillaan konsolin eShop-latauskaupasta on hankittavissa pelien erikoisdemon, joka tarjoaa pelattavaksi nimenomaan demoa varten luodun osuuden pelien erilaisista ominaisuuksista.  

Demon kautta simppelin esittelyn saavat esimerkiksi uutuuspeleissä nähtävät Z-Move-erikoisiskut, Trial-haasteet sekä hieman Hidden Machine -liikkeiden mukaisesti toimivat ratsu-pokémonit. Demoa pelaamalla Sunin ja Moonin kokoversioon on mahdollista hankkia myös erikoishirviö Ash-Greninja sekä muutamia pieniä lisätavaroita.

Ilmeisesti demon syvyyksistä on onnistuttu jo myös kaivamaan esiin muun muassa tulevien pelien Pokedex-tarjontaa. Demosta kaivetun infon pohjalta on näin ollen luotu jo esimerkiksi YouTube-videoita, joten jos erinäiset paljastukset pelottavat, kannattaa internetissä olla seuraavan kuukauden ajan varovainen – noin niin kuin normaalia enemmän siis.

Pokémon Sun ja Moon julkaistaan Suomessa 23. marraskuuta.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa