Uusimman Civilizationin suuri ja kostea lisälevy saapuu lokakuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Uusimman Civilizationin suuri ja kostea lisälevy saapuu lokakuussa

15.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Civilization: Beyond Earthin ensimmäinen suurempi laajennusosa Rising Tides on saanut julkaisupäivän. Alkuperäisenkin pelin luoneen Firaxiksen käsialaa oleva lisäri saadaan 9. lokakuuta samanaikaisesti niin Windows-, Mac- kuin Linux-koneillekin käännösstudio Aspyr Median tuella.

Rising Tide tuo Beyond Earthiin muun muassa uusia veteen sidottuja mekaniikkoja, kuten mahdollisuuden tutkia meriä aiempaa tarkemmin ja luoda niihin uusia siirtokuntia. Samalla pelin diplomatiajärjestelmää monipuolistetaan ja saadaanpa peliin mukaan myös uusia pelattavia ihmisryhmittyä sekä planeettatyyppejäkin.

Tarkemman pulahduksen Rising Tiden antiin voi ottaa oheisella tuoreella videolla. Pätkä käy pala palalta läpi varsinkin lisäosan aiempaa monipuolisempaa diplomatia-antia. Tarkempia tietoja sen meriominaisuuksista voi tarkkailla lisärin aiemmasta esittelyvideosta.

Mikäli Civilization: Beyond Earth on toistaiseksi vielä täysin tuntematon, voi tänä viikonloppuna olla oiva hetki korjata erhe. Julkaisija 2K Games on tarjoamassa nimittäin mahdollisuutta pelata peliä Steamissa ilmaiseksi aina maanantai-iltaan saakka. Samalla sekä Beyond Earth -pääpeliä, siihen lisäkarttoja tuovaa Exoplanets Map Packia sekä uutta Rising Tide -laajennusta myydään Steamissa alennettuun noin 50 euron yhteishintaan.

Lähde: 2K Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

oli steamissä 75% alennus tosta lisälevystä mutta aika äkkiä korjattiin

Käyttäjän Diego McBonana kuva
Diego McBonana

Kannattaa ladata Civilization: Beyond Earth nyt, kun se on ilmaista. Huomaa jo muutaman tunnin jälkeen, että kyseessä ei ole hintansa arvoinen peli, vaan enemmän maksullinen modi. Eikä edes kovin hyvä sellainen.

Nostoja