Uusimman Fable-seikkailun julkaisupäivä hiipi julkisuuteen (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Uusimman Fable-seikkailun julkaisupäivä hiipi julkisuuteen (päivitetty)

16.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Päivitys kello 21.15: Microsoft on kertonut pelilehti Game Informerille, että oheisessa videossa nähty päivämäärä olisi virheellinen. Yhtiö onkin pahoitellut mahdollisesti aiheuttamaansa sekaannusta.

Alkuperäinen uutinen: Microsoft näyttää paljastaneen hyvinkin salakavalasti julkaisupäivän Xbox Onelle ja Windows 10:lle kehitetylle Fable Legendsille. Yhtiön uudella Comic-Con-messuja käsittelevällä videolla on nähtävissä tieto, että pelin pitäisi saapua pelattavaksi lokakuun 13. päivä.

Oletettavasti kunnollinen vahvistus päivämäärälle saadaan vielä lähiaikoina.

Saapuessaan Fable Legends tulee olemaan ladattavissa ja periaatteessa myös pelattavissa ilmaiseksi. Pelistä tulee toki löytymään mikromaksuja, mutta Microsoftin mukaan luvassa on tästä huolimatta silti reilu pelikokemus. Tietysti Xbox Onella peli myös vaatii Xbox Liven kultajäsenyyden.

Fable Legendsin on määrä olla myös yksi ensimmäisiä pelejä, joita Xbox One- ja Windows 10 -pelaajat voivat pelata keskenään netissä. Vastaavanlaista ominaisuutta on luvattu myös jo esimerkiksi Killer Instinctiin, kunhan se nyt ensin vain saa Windows 10 -versionsa.

Lähde: Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mukavan rento video mutta niinpä nämä Comic Coneilta olevat tuppaa usein olemaan muutenkin. Parhaimpia yleensä kun joku Conan tai vastaava menee häröilemään tuonne mutta kyllä tällainenkin fiilistely on mukavaa seurattavaa.

Itse Fable Legends kiinnostaa jonkun verran. Ei ehkä olisi ostamiseen asti innostanut mutta kun kerran on F2P niin tulisi kyllä testattua kun/jos One löytyisi. Ehkä sitten joskus jos vielä pelaajia riittää.

Tosin jos saavat Gears-bundlen Suomeen hyvällä hinnalla (epätodennäköistä) niin pitää melkein harkita ostoa. Se on sellainen pelisarja, jota on todella paljon pelattua netissä ja josta on niin paljon hauskoja muistoja ja juttuja.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

En koskaan ehtinyt hypätä Fable-junaan, vaikka eka Boxi tulikin hommattua oikeastaan pelkän Shenmuen vuoksi. Ja totta kai Raren, mutta se homma kusi ja pahasti.

Käyttäjän Core kuva
Core

Olen ollut betassa jo jonkun kuukauden, mutta aikataulut menee aina ristiin töiden ja muiden hommien kanssa ja on varsin jenkkilä-keskeiset, joten en ole vieläkään ehtinyt valitettavasti betaa kokeilla..

Nostoja