Uusimman Mass Effectin kehitystiimi jäi yllättäen vaille luotsaajaa / Uutiset / pelaaja.fi

Uusimman Mass Effectin kehitystiimi jäi yllättäen vaille luotsaajaa

28.12.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Uusimman Mass Effectin kehitystiimi jäi yllättäen vaille luotsaajaa

Uusimman Mass Effectin kehitystiimi menettää pian yhden avainjäsenistään.

Peliä kehitysjohtajan pallilta luotsannut Chris Wynn on yllättäen ilmoittanut lähtevänsä BioWarelta ja palaavansa Kanadasta Yhdysvaltoihin. Wynn on Mass Effect -faneille tuttu nimi monista yhteyksistä: hän on pitänyt Mass Effect: Andromedaa odottavat tyytyväisinä sosiaaliseen mediaan tasaiseen tahtiin ripottelemillaan tiedonmurusilla, ja on ollut hyvin avoin kysymyksille ja kritiikille parivuotisen BioWare-uransa aikana.

– Andromedan tiimi on lahjakkain tiimi, jonka kanssa olen koskaan työskennellyt. Joka ikinen päivä teidän kanssanne on ollut todella inspiroiva, mies kertoi lähtöilmoituksensa yhteydessä Twitterissä.

Wynn ei ole vielä antanut lähdölleen syytä, eikä BioWare ole myöskään kommentoinut asiaa omalla tahollaan. Twitterissä mies kuitenkin vakuuttaa odottavansa Andromedan ilmestymistä kuin kuuta nousevaa, ja kertoo liittyvänsä Mass Effect -yhteisön riveihin nyt siviilissä.

Mass Effect: Andromedan kaavaillaan ilmestyvän PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle ensi vuoden loppupuolella.

Lähde: Chris Wynn (Twitter), GamingBolt

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

remedyä kritisoidaan kun ne ei kuulemma ole kertonu pelistä tarpeeksi mutta tästä pelistä ei ole tullu kyllä yhtään mitään tietoa

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Odottaminen ei mielestäni oo mitään mukavaa. Siksi en yleensä odotakaan mitään. Tässä ja nyt olisi parempi itse kunkin mielenterveydelle.

Käyttäjän NikoDeus kuva
NikoDeus

Deleted comment