Uusimman Unchartedin luova vetäjä jättää Naughty Dogin

Uncharted: The Lost Legacyn luovaa puoltaa valvonut Shaun Escayg suuntaa kohti uusia haasteita.

5.1.2018 02:39

Käsikirjoittajana ja luovana vetäjänä Uncharted: The Lost Legacyn kehityksessä toiminut Shaun Escayg on jättäny Naughty Dogin. Mies kertoi lähdöstään Twitter-viestissä, jossa hän mainitsee viettäneensä studiossa niinkin pitkään kuin seitsemän vuotta.

Täysin varmaa ei vielä ole, mitä Escayg on tekemässä seuraavaksi. Instagramissa hän julkaisi kuitenkin lähtöilmoituksensa tienoilla kuvan The Avengers -logosta, mikä viittaa tämän siirtyvän työskentelemään jonkinlaisen Marvel-projektin pariin. Todennäköisenä onkin nähty, että hänen seuraava työpaikkansa olisi The Avengers -peliä parhaillaan työstävä Crystal Dynamics, mutta mahdollista toki on, ettei hän jatkaisi työskentelyä pelkästään vain pelialalla..

Uncharted: The Lost Legacyn lisäksi Escayg vaikutti parissakin muussa Naughty Dog -projektissa. Hänen ensimmäinen pelinsä studiossa oli The Last of Us, jonka parissa hän oli vastuussa välianimaatioiden kuvauksien ja animoinnin valvonnasta. Myös Uncharted 4:ssä on nähtävillä hänen kädenjälkeään. Pelien lisäksi hän on tehnyt hommia elokuva-alalla. 

Lähde: Shaun Escayg (Twitter), (Instagram)

Lisää luettavaa