Uusimmat The Evil Within -videot tarjoavat minuuttien edestä kauhua / Uutiset / pelaaja.fi

Uusimmat The Evil Within -videot tarjoavat minuuttien edestä kauhua

28.09.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
12

Tuorehkoa pelikuvaa The Evil Within -kauhupelistä on julkaistu. Nähtävillä on kaikkiaan noin 12 minuutin edestä virallista videota, minkä ohella Eurogamer Expo -messuilta on myös irronnut varsin mojova määrä tuijotettavaa vastaavasta materiaalista.

Videoiden tarjoama sisältö vaihtelee hieman temmoltaan. Pikaisesti esille nostetaan esimerkiksi niin pelin hiippailuelementtejä kuin myös hieman vapaampiakin räiskintäkohtauksia, ja aina välillä tarjolla on myös hengähdystauko tunnelman rakentamista varten.

Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja pc:lle suuntaava The Evil Within on japanilaisen Tango Gameworksin käsialaa. Projektia johtaa Resident Evil -sarjan käytännössä kahteen kertaan luonut kehittäjälegenda Shinji Mikami.

Pelin on määrä saada julkaisunsa ensi vuonna.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Hmmm... Tästä on mahdoton sanoa että onko tämä pelottava vai Resident evil tyylinen peli. Taitaa jossain välillä olla, mutta se väli on vähän erikoinen...

Käyttäjän Narastel kuva
Narastel

Ihan hyvälle näyttää, mutta liikeanimaatioissa olisi vielä vähän korjattavaa/lisättävää. Mm. tuo juoksu animaatio näyttää kyllä tosi kömpelöltä + Naughty Dogin peleistä tutut käsiliikkeet esim seinän vieressä olisi hyvä lisä.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Näyttää Helvetin lupaavalta. Kunnon kauhua luvassa, jota ei olekkaan näkynyt sitten Silent Hill 3:sen jälkeen.

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Oikein lupaavalta vaikuttaa. Mitä toden näköisimmin tulen ostamaan PS4:lle. Tuli muuten mieleen RE4 ekassa videossa, kun taloon hyökkäsi soihtuja heiluttelevia äijiä. :)

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Kaikessa itselleni paistaa hirmuinen yrittäminen tehdä kamalan raakaa ja pelottavan oloista peliä. Eniten häiritsee skripatut kohtaukset, joidenka takia RE6 kusi suurimmilta osin. Pahimmillaan tämä peli jää kovaksi yritykseksi, jossa kaikki kauhuelementit tarjotaan suoraan pelaajille hopea lautasella.

ZombiU on edelleen pelottavin peli aikoihin.

Käyttäjän Virttis kuva
Virttis

Hahmosta tulee mielee vähäsen Bioshockin Booker

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Kumma kyllä miten tuo sairaalan logo muistuttaa äkkiseltään kahottuna Umbrellan logoa. Pittää hommata tää sitte Yksboxille.

RE6 kusi lähinnä sen takia ku Shinji Mikamilla ei ollu juurikaan mitään tekemistä sen pelin kanssa.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Virttis

Hahmosta tulee mielee vähäsen Bioshockin Booker

Koska asu on lähes sama.

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro

Visuaalisesti peli on jo nyt todella tunnelmallinen, mutta kyllä on vielä reilusti parannettavaa noiden animaatioiden ja toiminnan kanssa. Eniten pisti silmään kuinka järkyttävän näköistä oli tuo vihollisten reagointi ammusten osumiin. Toivottavasti on vielä reilusti kehitysaikaa, jotta muuten lupaavalta vaikuttava peli ei jää tällaisen takia samanlaiseksi fiaskoksi kuin esimerkiksi RE 6.

Käyttäjän Lasse Ergolas kuva
Lasse Ergolas

Näyttää oudolla tavalla kivan uusvanhalta. Sekoitus Resident Evil ykköstä ja nelosta? Mutta whats up with juoksuanimaatio? Näyttää aivan hirveeltä rimpuilulta.