Uusin Battlefield liittyy EA Access -pelien joukkoon / Uutiset / pelaaja.fi

Uusin Battlefield liittyy EA Access -pelien joukkoon

26.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Battlefield Hardline on seuraava osaksi Xbox Onen EA Access -palvelua liittyvä peli. Pelin on tarkoitus löytää tiensä palveluun joskus lokakuun aikoihin, minkä jälkeen se on vapaasti sekä ladattavissa että pelattavissa, kunhan hallusta vain löytyy voimassa oleva EA Accessin kuukausimaksullinen jäsenyys.

Battlefield Hardlinen saapuessa EA Accessiin kasvaa palvelun pelitarjonta nyt 14 pelin kokoiseksi. Muut EA Access -jäsenyydellä koettavissa olevat pelit ovat Dragon Age: Inquisition, Titanfall, FIFA 15, Battlefield 4, Madden NFL 15, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, NHL 15, EA Sports UFC, Need for Speed Rivals, NBA Live 15, Peggle 2, FIFA 14 ja Madden NFL 25.

Mikäli Battlefield Hardline löytyy jo hallusta, voi pelissä tänä viikonloppuna hankkia tuplasti kokemuspisteitä peliä netissä pelaamalla. Sama pätee myös Battlefield 4:ään.

EA Access -jäsenet voivat vuorostaan tutustua parhaillaan kymmenen tunnin edestä uuteen NBA Live 16 -peliin. Virallisen julkaisunsa peli saa vasta ensi viikon puolella.

Lähde: EA Access (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

EA Access master race!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Loistava palvelu kyllä. Ei tosin itselleni kun tykkään ostaa pelini fyysisenä mutta jos tosiaan pelien vuokraus riittää niin tässä on hinta ja tarjonta kohdallaan.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Nice! Reilun vuoden olen nyt ollut Access-asiakkaana, eikä ole kyllä ollut mitään valittamista. Paranee vaan.