Uusin Call of Duty pimentää kevättä uusimmalla laajennuksellaan

Call of Duty: Black Ops III saa PlayStation 4:llä seuraavan karttapakettinsa seuraavan kolmen viikon sisällä.

1.4.2016 14:17

Call of Duty: Black Ops III:n järjestyksessään toinen karttapaketti Eclipse on saapumassa ensimmäisten koettavaksi tässä kuussa. Huhtikuun 19. päivä kyseinen karttapaketti nähdään PlayStation 4:llä, mikä vanhojen merkkien perusteella tarkoittanee sitä, että Xbox One- ja pc-pelaajat voivat ottaa uuden setillisen sisältöä haltuunsa toukokuun 19. päivän tienoilla.

Eclipsen mukana Black Ops III laajenee jälleen neljällä perinteisemmällä moninpelikartalla sekä yhdellä uudella zombikartalla. Neljästä tuoreesta kartasta kolme ovat taas kerran myös täysin uusia, kun taas yksi pohjautuu Call of Duty: World at Warista tuttuun Banzai-karttaan.

Uudet kartat ovat ovat pilvissä leijaileva lentokenttäterminaali Spire, futuristinen sotilaskompleksi Rift ja Shaolin-temppeliin sijoittuva Knockout. Banzaihin pohjautuvaa karttaa kehittäjä Treyarch kutsuu vuorostaan Vergeksi ja se sijoittuu postapokalyptisiin maisemiin.

Tuttuun tapaan Eclipse maksaa yksinään ostettuna 15 euroa. Sen voi saada kuitenkin myös osana Black Ops III:n noin 50 euron kausikorttia.

Lähde: Activision

Lisää luettavaa