Uusin Dragon Age -roolipeli ahtautuu kaiken kattavaan GOTY-pakettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Uusin Dragon Age -roolipeli ahtautuu kaiken kattavaan GOTY-pakettiin

22.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Electronic Arts on paljastanut uuden myyntiversion Dragon Age: Inquisitionista. Alkaen lokakuun 6. päivä on se tuomassa niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin Dragon Age: Inquisition - Game of the Year -paketin, joka itse pääpelin lisäksi sisältää kaikki siihen tähän mennessä julkaistut lisäsisältöpaketit aina sen Jaws of Hakkon-, The Descent- ja Tresspasser-tarinalaajennuksia myöten.

Suositushinnaltaan Game of the Year -paketti on pyörimässä noin 60 euron tietämillä. Myyntiin se on tarkoitus saada niin sekä fyysisessä että myös ladattavassa kuosissa.

Game of the Year Editionin julkaisu tapahtuu hieman ennen kuin Dragon Age: Inquisitionin alkuperäisestä julkaisusta ehtii tulla kuluneeksi vuosi. Peli tuotiin alkujaan tuoreimpien konsoleiden ja pc:n ohella Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle viime vuoden marraskuussa.

Lähde: Dragon Age (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Ohoh, EA pääsi sitten yllättämään....Biowaren peleistä kun ei "GOTY" versiota olla saatu sitten ensimmäisen Dragon Agen, koska pelkäsivät GOTY versioiden haittaavan perus-versioiden ja DLC:n myyntiä....mutta hyvä että tulivat järkiinsä, itse kun en erikseen yhtäkään DLC-pakettia ryöstöhinnoilla hanki.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Onneksi en oo ostanut peliä vielä, niin voi tämän ostaa, jossakin vaiheessa :).

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Hienoa!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Sanokaapas kannattaisiko tätä harkita jos ei innostunut Dragon Age: Originista? Witcher (2-3) ja Mass Effect-sarja kyllä ovat maistuneet. Onko se taistelu samanlaista kuin DA:O:ssa?

Käyttäjän wisec kuva
wisec

Taistelu on suoraviivaisempaa ja sulavampaa, kevyellä taktikoinnilla varustettuna..Tekoäly hoitaa hommansa ihan jopa hatd-vaikeusasteella. Pelin tarina on hyvää kamaa tosin loppu hieman lässähtää..mm. lopputaistelelun osalta... Harkinnan arvoinen peli mielestäni..