Uusin eSports-villitys on täällä: Farming Simulator Leaguessa kisataan neljännesmiljoonan palkintopotista / Uutiset / pelaaja.fi

Uusin eSports-villitys on täällä: Farming Simulator Leaguessa kisataan neljännesmiljoonan palkintopotista

24.01.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Farming Simulator -pelisarja saa oman ammattilaisliigansa.

Pelisarjan sveitsiläinen kehittäjä Giants Software on paljastanut käynnistävänsä Farming Simulator Leaguen. Giants Software ei ole paljastanut yksityiskohtia liigan kilpailujen sisällöstä, mutta toimitusjohtaja Christian Ammannin lausunnon mukaan studio uskoo löytäneensä sopivan tasapainon oikean maanviljelyksen ja hauskojen pelillisten elementtien välillä.

Yhteistyössä Logitechin, Intelin, noblechairsin ja Nitradon kanssa toteutettavassa Farming Simulator Leaguessa kolmesta pelaajasta muodostuvat joukkueet kilpailevat virtuaalimaanviljelyksessä kaikkiaan 250 000 euron palkintopotista. Palkintorahoja jaetaan kaikissa osakilpailuissa, joiden parhaat joukkueet kisaavat finaalissa 100 000 euron voittorahoista.

Farming Simulator Leaguen tarkkaa alkamisajankohtaa ei toistaiseksi ole paljastettu. Kehittäjät kuitenkin lupaavat, ettei liigan alkaminen vaikuta Farming Simulator 19:n jatkokehitystyöhön.

Lähde: Giants Software

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Pärjäisköhän tässä ite.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Lisäinfoa odotellessa...