Uusin Hitman-leffa näyttäytyy ensimmäisellä trailerilla – onko tunnelma kohdillaan? / Uutiset / pelaaja.fi

Uusin Hitman-leffa näyttäytyy ensimmäisellä trailerilla – onko tunnelma kohdillaan?

11.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
18

Zachary Quinton ja Rupert Friendin tähdittämä Hitman: Agent 47 -elokuva on saanut ensimmäisen trailerin. IO Interactiven suosittuun pelisarjaan pohjautuvasta elokuvasta saadaankin sen kautta varsin toiminnallinen kuva, sillä valkokankaan Agentti 47 ei näytä kaihtavan ihmisten pieksemistä ja ampumista edes julkisilla paikoilla.

Elokuva on saamassa ensi-iltansa ympäri maailmaa elokuussa. Leffan matka valmiiksi tuotteeksi ei ole ollut mutkaton, sillä alun perin Agentti 47:n rooliin oli kiinnitetty reilu vuosi sitten menehtynyt Fast and Furious -tähti Paul Walker.

Uutta elokuvaa ei sovi sekoittaa vuonna 2007 saapuneeseen Hitman-filmatisointiin. Elokuvilla ei ole toistensa kanssa mitään tekemistä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Moykkis kuva
Moykkis

eihän tässä ole mitään hitmania nimeä lukuun ottamatta !
edellinen leffa piti enemmän hitmania sisällää kun tämä jo pelkällä trailerilla.

Käyttäjän The_Apiens kuva
The_Apiens

Täs on taidettu taas sekoittaa hitman ja Max Payne, ainakin kyseinen toiminta siltä näyttää. Onko se mukamas niin vaikiaa tehdä jännttävä sniippailu elokuva, jota taas pelit on? Haluaasin valittaa myös päänäyttelijästä, mutta ei jaksa enää.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Aika huonolta näyttää.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Vähäiset odotukset romahtivat vahvasti miinuksen puolelle. Trailerin musiikkivalinnasta täytyy sanoa, että vaikuttaa kuin tekijät olisivat tahallaan etsineet kaikista epäsopivimman biisin.

Tekisipä joku joskus oikeasti Hitmaniin sijoittuvan elokuvan.

Käyttäjän Pred kuva
Pred

Hienon kommentin bongasin YouTube videosta:
What a chees-ball, stereotypical hollywood movie that has all the elements of predictability, cliche and cheesy dialogue with no meaningful story and bunch of over-the-top action sequences that has been done a gazillion times before, except this time they dressed up the main actor as the fictional game character "Hitman" just to grab hold of you drones who are likely to line up at the midnight showing and dish out your hard earned money to a bunch of slime-ball, greedy hollywood leeches who've lost all sight of what a movie should be. Enjoy. 

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Ei hyväne aika...sanattomaks vetää, jos toi on olevinaan hitmania.

Käyttäjän rowyouth kuva
rowyouth

Ehkä tuo leffan 47 ei tavoittele Silent Assasin tyylistä lähestymistä, vaan yksinkertaisesti koittaa teurastaa koko alueen jospa kohde sitten sattuisi lopulta kohdalle. Serkkuni suosi aikoinaan tätä lähestymistapaa.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Ei helvetti mitä p****a.

Käyttäjän rap kuva
rap

Vaikka tuossa ei ole sitä hiippailua mitä Hitmanilta odottaa niin varmasti viihdyttävä toiminta leffa tulossa. Kyllä tuo tulee katsottua varmasti. Mitä sitä voisi leffalta muuta odottaakaan kun savuavia aseita, tuhoutuvia autoja ja kauniita naisia?

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Eihän tuosta trailerista välity hitustakaan Hitman-fiilistä, mutta ainakin muuten vaikuttaa ihan viihdyttävän oloiselta popcorn-leffalta. Tosin Hollywoodilla on tapana tunkea kaikki leffojen toiminta trailereihin, joten Hitmanille uskollisempi salamurhaaminen ei ole vielä poissuljettu, joskaan en siihen Hollywoodin tuntien usko.

Nostoja