Uusin Metroid-peli sai julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Uusin Metroid-peli sai julkaisupäivän

21.04.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Uusi Metroid-sarjan sivuosa Metroid Prime: Federation Force on saanut julkaisupäivänsä. Luigi's Mansion 2:sta tutun Next Level Gamesin kehittämä peli saadaan Amerikassa 3DS:lle 19. elokuuta ja Euroopassa vastaavasti 2. syyskuuta.

Erityisesti neljän hengen yhteistyöpelattavaksi suunniteltu Federation Force ei seuraa varsinaisesti ollenkaan Samus Aranin seikkailuja. Sen sijaan pelaajat ohjaavat pelin nimessäkin mainitun Federation Force -erikoisryhmittymän jäseniä matkustaen kolmen eri planeetan välillä ja räiskien niissä matalaksi mitä erikoisempia hirviöitä.

Mukaan peliin on sullottu myös kilpailullinen Blast Ball -pelitila. Siinä pelaajat yrittävät joukkueittain räiskiä pienellä pelialueella pyörivää palloa vastustajan maaliin.

Alunperin Federation Force paljastettiin vuosi sitten E3-messuilla, jolloin moni pelaaja otti julkistuksen vastaan varsin pettyneenä. Vuosien ajan Nintendolta kun on toivottu monien toimesta uutta perinteisempää Metroid-seikkailua, mitä Federation Force ei tunnu oikein edustavan.

Viimeksi Metroid-sarja laajeni vuonna 2010 Wiille saapuneella Metroid: Other M:llä.

Lähde: Nintendo of Europe (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Tässä on kyllä peli joka tulee jäämään maineensa jalkoihin, riippumatta lopullisesta laadusta.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Oikeaa Metroidia odotellessa.