Uusin Minecraft: Story Mode -traileri pohjustaa palikkaseikkailun tarinaa / Uutiset / pelaaja.fi

Uusin Minecraft: Story Mode -traileri pohjustaa palikkaseikkailun tarinaa

5.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Telltale Gamesin uusi seikkailupeli Minecraft: Story Mode käynnistyy ensi viikolla ensimmäisen episodinsa voimin, joten nyt jos koskaan voi olla hyvä hetki tutustua pelin taustatarinaan. Tässä apua onkin saapunut nyt tarjoamaan pelin viimeisin traileri kaikessa kulmikkaassa loistossaan.

Telltalelle tyypilliseen tapaan Minecraft. Story Mode on koostumassa kaikkiaan viidestä episodista. Episodeista ensimmäinen kantaa nimeä The Order of the Stone ja se auttaa tutustuttamaan varsinkin pelin sankariin Jesseen, jonka sukupuolen pelaajat pääsevät tällä kertaa peräti itse valitsemaan. Valinnasta riippuen hahmon ääninäyttelijänä kuullaan joko Patton Oswaltia tai sitten Catherine Taberia.

Pelaamaan Minecraft. Story Modea päästään ensi viikolla niin Windows- ja Mac-koneilla, PlayStation 4:llä, PlayStation 3:lla, Xbox Onella, Xbox 360:llä ja mobiililaitteille. Ajan myötä peli saadaan myös vielä Vitalle ja Wii U:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PussikissaHelvetistä kuva
PussikissaHelvetistä

Vaikuttaa kyllä harvinaisen paskalta, Telltale vajonnut alas.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Voiko typerämpää juttua olla kuin kausipassi-levy? Fyysisessä kotelossa fyysinen levy, jossa ei edes ole peliä. Tai ehkä siellä se ensimmäinen osa jopa on mutta muihin on sitten vain pääsy. Ymmärrän kyllä fyysiset versiot kun pistetään kaikki sinne levylle mutta että ennen kuin kokonaisuus on valmis. Huh huh.

Nostoja