Uusin Need for Speed ja UFC-peli saivat anteliaan demon – pelaa 10 ja 5 tuntia ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Uusin Need for Speed ja UFC-peli saivat anteliaan demon – pelaa 10 ja 5 tuntia ilmaiseksi

6.07.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Electronic Arts on julkaissut kohtalaisen anteliaat kokeiluversiot uudesta Need for Speedista sekä UFC 2 -taistelupelistään. 

Uusi Need for Speed -demo on ladattavissa julkaisijan Origin-kauppapaikalta ja se tarjoaa mahdollisuuden lähteä ajelemaan pelin kokoversion kaduilla kymmenen tunnin ajan. Mikäli itse pääpelin sattuu kokeiluversion testailun jälkeen myös vielä ostamaan, pääsee pelaamista jatkamaan siitä, mihin demossa jäi.

Demon kymmenen tunnin aikaraja lasketaan nimenomaan sen mukaan, miten kauan peli on käynnissä. Pelaajat voivat siis jakaa demon peluuta useampaan päivään näin halutessaan.

UFC 2:n kokeiluversio on vastaavasti saatavilla sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle aina heinäkuun 11. päivään asti. Myös se tarjoaa kokeiltavaksi pelin kokoversion, joskin kymmenen tunnin sijasta mätkimään päästään viiden tunnin ajan.

Sekä Need for Speedin pc-versio että myös UFC 2 ovat olleet saatavilla aina viime maaliskuusta asti. Pc:n Need for Speed julkaistiin aikoinaan kuukausia konsoliversioita myöhemmin, sillä kehittäjä Ghost Games kertoi haluavansa saada pelin vastaamaan varmasti pc-pelaajien teknisiä odotuksia.

Lähde: EA

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PS3Player kuva
PS3Player
Lainaus

Pc:n Need for Speed julkaistiin aikoinaan kuukausi konsoliversioita myöhemmin, sillä kehittäjä Ghost Games kertoi haluavansa saada pelin vastaamaan varmasti pc-pelaajien teknisiä odotuksia

PS4 & Xbox One versiot 5.11.2015 ja PC versio 17.3.2016. Taitaa olla vähä enemmän ku kuukausi myöhemmin. :D

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä PS3Player

PS4 & Xbox One versiot 5.11.2015 ja PC versio 17.3.2016. Taitaa olla vähä enemmän ku kuukausi myöhemmin.

Se on jännä, miten merkitys voi muuttua, kun sanasta lipsahtaa kirjain pois :(

-Panu

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Niin tämä NFS on todellakin surkea esitys, perustuu osittain NFS World-peliin joka oli ilmainen...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

"Pc:n Need for Speed julkaistiin aikoinaan kuukausia konsoliversioita myöhemmin, sillä kehittäjä Ghost Games kertoi haluavansa saada pelin vastaamaan varmasti pc-pelaajien teknisiä odotuksia."
Ja silti feilasivat ja pahasti. Peli on aivan karmeesti optimoitu, ainut Frostbyte peli mitä en pysty pelaamaan 4K:na, ei hiiriohjausta valikoissa = epic fail, rattituki todella vajaa, kaatumisongelmat, erittöin vajaat grafiikka-asetukset...

Good job!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olisi hyvä olla mahdollisimman monista peleistä tällaisia demoja kun ei kerran perinteisiä ole juurikaan olemassa.

Pienemmissä tuotoksissa yleensä kokeilumahdollisuus on mutta liekö sekin vain Xbox Live Arcade -vaatimusten kautta. Siellä kun on ymmärtääkseni pakko olla tuotoksista myös demo-versio. En tiedä onko PS-puolella sama vai tuleeko sinnekin ne tarjolle ihan sen takia kun ne kuitenkin tehdään MS:n vehkeille.

Tai voihan tuo olla muuttunutkin mutta joskus noin ainakin oli.