Uusin Oddworld-peli vihdoin pian pc:lle – uudet konsoliversiot myös lähestyvät / Uutiset / pelaaja.fi

Uusin Oddworld-peli vihdoin pian pc:lle – uudet konsoliversiot myös lähestyvät

15.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Viime vuoden heinäkuussa PlayStation 4:lle julkaistu Oddworld: Abe's Oddyseen uusioversio Oddworld: New 'n' Tasty on viimein saavuttamassa uuden joukon uusia alustoja. Helmikuun 25. päivä peli on tarkoitus saada Windowsille, Linuxille ja OS X:lle, kun taas Xbox One ja ja Playstation 3 -versiot siintävät maaliskuussa.

New 'n' Tastyn uusien versioiden odotus on ollut pitkä, mutta se ei ole ollut kuitenkaan välttämättä täysin huono asia pelikokemuksen kannalta. Julkaisija Oddworld Inhabitants lupaa, että uusimmat versiot pelistä pitävät sisällään välittömästi ne lisät, joita PlayStation 4:llä on jo nähty. Näin ollen useiden bugien pitäisi loistaa poissaolollaan ja peliä voi saman tien lähteä pelaamaan alkuperäistä Abe's Oddyseeta mukailevalla ohjausmallilla.

Myös Wii U ja PlayStation Vita -versiot ovat vielä kehitteillä. Oddworld Inhabitantsin mukaan aikaa kyseisten versioiden työstössä on vienyt se, että peli saataisiin pyörimään alustoilla halutulla tavalla.

Lähde: Oddworld Inhabitants

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Olin aikeissa ostaa Wii U:lle tämän, mutta koska laitteessa on niin naurettavan vähän tallennustilaa, niin taidankin vaan ostaa Plösö Kolmoselle.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Minkä takia tästä ei näyttäisi olevan tulossa X360-versiota ollenkaan mutta Onelle silti tulee? Asia olisi ok jos kumpikaan MS-konsoli ei tätä saisi mutta että Vitat, Wii U:t ja PS3:t on listalla muttei X360. Onko tuossa nyt joku MS:n typerä käytäntö takana joka on jätetty pois Onella, vai? Ei kauheasti palvele kuluttajaa.

Nostoja