Tuoreen Star Wars: The Force Awakensin Lego-debyytti oli vain ajan kysymys.

Verkkoon on nyt vuotanut Warner Brosin tälle päivälle lupailema Lego-julkistus, joka on kuin onkin perheystävällinen peliversio uudesta Tähtien sodasta. Kuten odottaa voi, Lego Star Wars: The Force Awakens tulee seurailemaan hahmorikasta ja huumoripitoista Lego-kaavaa, joka on viime vuosien aikana ehtinyt tulla useimmille jo hyvin tutuksi. 

Joitakin uusia temppuja vanhallekin koiralle on onnistuttu opettamaan: ilmeisesti maailmassa lojuville legopalikoille on tällä kertaa useampia käyttötarkoituksia, mikä vaatinee alkeellista ongelmanratkaisukykyä, ja rehellisen turpaan paiskomisen sijaan Blaster Battles -taistelut keskittyvät suojasta räiskimiseen. Elokuvassa nähdyn tarinasisällön ohella peli sisältää myös yksinoikeusmateriaalia, joka paikkailee aukkoja sarjan aikajanalla Jedin paluun ja tuoreimman rainan välillä. 

Herttaisia kuvia pelistä voi tutkailla yllä olevan gallerian kautta, mutta ne sisältävät juonipaljastuksia elokuvasta. Sama varoitus pätee myös alle liitettyyn traileriin.

Lego Star Wars: The Force Awakens ilmestyy näillä näkymin 28. kesäkuuta Xbox 360:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation Vitalle, Wii U:lle, Nintendo 3DS:lle sekä pc:lle.

Lähde: Xbox, VG247

Lisää luettavaa