Uusin Tähtien sota saa oman Lego-pelinsä kesällä / Uutiset / pelaaja.fi

Uusin Tähtien sota saa oman Lego-pelinsä kesällä

2.02.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
5
Uusin Tähtien sota saa oman Lego-pelinsä kesällä

Tuoreen Star Wars: The Force Awakensin Lego-debyytti oli vain ajan kysymys.

Verkkoon on nyt vuotanut Warner Brosin tälle päivälle lupailema Lego-julkistus, joka on kuin onkin perheystävällinen peliversio uudesta Tähtien sodasta. Kuten odottaa voi, Lego Star Wars: The Force Awakens tulee seurailemaan hahmorikasta ja huumoripitoista Lego-kaavaa, joka on viime vuosien aikana ehtinyt tulla useimmille jo hyvin tutuksi. 

Joitakin uusia temppuja vanhallekin koiralle on onnistuttu opettamaan: ilmeisesti maailmassa lojuville legopalikoille on tällä kertaa useampia käyttötarkoituksia, mikä vaatinee alkeellista ongelmanratkaisukykyä, ja rehellisen turpaan paiskomisen sijaan Blaster Battles -taistelut keskittyvät suojasta räiskimiseen. Elokuvassa nähdyn tarinasisällön ohella peli sisältää myös yksinoikeusmateriaalia, joka paikkailee aukkoja sarjan aikajanalla Jedin paluun ja tuoreimman rainan välillä. 

Herttaisia kuvia pelistä voi tutkailla yllä olevan gallerian kautta, mutta ne sisältävät juonipaljastuksia elokuvasta. Sama varoitus pätee myös alle liitettyyn traileriin.

Lego Star Wars: The Force Awakens ilmestyy näillä näkymin 28. kesäkuuta Xbox 360:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation Vitalle, Wii U:lle, Nintendo 3DS:lle sekä pc:lle.

Lähde: Xbox, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Aika mahtavaa että elokuva on eksposition suhteen niin kitsas, että lore joudutaan selittämään Lego-pelissä.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

En enään ikinä osta lego pelejä. Kiitos että jättivät Lego Hobitin ikuisesti keskeneräiseksi.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Star Wars fanina ja Lego pelien ystävä menee ostoon. Taidan omistaa kaikki Lego Star Wars 1 jälkeen ilmestyneet Lego pelit, paitsi uusimman Avengers. Lego Friends 3DS:lle ei lasketa :).

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Avengers hankin. Tämä tekisi mieli koska Star wars

Käyttäjän Carpathian kuva
Carpathian
Lainaus käyttäjältä Portable

En enään ikinä osta lego pelejä. Kiitos että jättivät Lego Hobitin ikuisesti keskeneräiseksi.

Tämä. Pelattiin tyttöystävän kanssa viime viikonloppuna Lego Hobbit läpi, jäi kyllä niin paska maku suuhun kun ei viety tarinaa loppuun..