Uusin The Legend of Zelda laajenee pian, ota siis videomaistiainen tulevasta / Uutiset / pelaaja.fi

Uusin The Legend of Zelda laajenee pian, ota siis videomaistiainen tulevasta

13.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

The Legend of Zelda: Breath of the Wildin ensimmäinen lisäosa The Master Trials on saanut Nintendolta videoesittelyn. 

Ison osan videosta muodostaa kesäkuun 30. päivä saapuvan lisärin Trial of the Swordiksi kutsuttu selviytymishaaste, jossa Linkin on selviydyttävä ilman tavanomaista varustustaan. Muita videolla nähtäviä asioita ovat uusi pelaajan liikkeitä jäljittävä karttaominaisuus, tuore vaikeustaso sekä joukko uusia varusteita.

Pientä kiusoitteluakin trailerilla on tarjota. Se käytännössä vahvistaa Breath of the Wildin tarinakeskeisen The Champions' Ballad -sisällön keskittyvän Zeldaan ja Linkia tukeneihiin muihin Champion-hahmoihin. Ulos sisältö saadaan talven aikana ja sitä kaupitellaan osana pelin 20 euron kausikorttia.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mitkäkö fiilikset tästä trailerista tulee? No sellaiset, että tekisi mieli mennä kauppaan hakemaan se Switch vain Zeldaa varten... No, odotellaan nyt jos tulisi jokin hyvä tarjous ja/tai bundle sekä jotain muutakin must have pelattavaa.

Käyttäjän Wilbur kuva
Wilbur

Voin suositella kumpaakin. Lisäpaketin tulo tämän kuun lopussa oli positiivinen yllätys. Nyt pääsee aloittamaan pelin alusta tuolla vaikeammalla vaikeustasolla.Jes!

Käyttäjän erakko kuva
erakko

Oli kyllä vähän mitäänsanomaton traileri, ainoa uusi tieto oli se että luvassa on ehkä Eventide Islandin kaltaisia haasteita (jolle olen vaan: kyllä kiitos) mutta kaikki muu sellaista mistä kuultiin jo aiemmin. Amiibot oli toki siistejä.

Nostoja