Uusittu Bulletstorm räiskii PS4:llä, Xbox Onella ja pc:llä ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Uusittu Bulletstorm räiskii PS4:llä, Xbox Onella ja pc:llä ensi vuonna

2.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Useampaan kertaan jo julkisuuteen vuotanut Bulletstorm: Full Clip Edition on paljastunut viimein virallisesti. Remasteroitu versio alunperin vuonna 2011 julkaistusta räiskintäpelistä saapuu 7. huhtikuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Remasteroinnin julkaisee Gearbox Software uuden julkaisuosastonsa voimin yhteistyössä alkuperäispelin luoneen People Can Flyn kanssa. Full Clip Edition ehostaa tietysti alkuperäistä peliä visuaalisesti ja pakkaa yhteen pakettiin kaiken siihen aikoinaan julkaistun sisällön. Samalla hieman pientä uutta pelattavaakin on kuitenkin tarjolla sekä kuudella uudella Echo-kartalla että myös Duke Nukemin tähdittämän lisäsisällön muodossa.

Katsauksen tulevaan voi ottaa Full Clip Editionin julkistustrailerilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Mielestäni yksi aliarvostetuimmista räiskintäpeleistä koskaan, nooh makunsa kullakin. Ja koska vielä Dukekin ämpätty mukaan ni saas nähdä miten kokonaisuuteen vaikuttaa, toivottavasti erittäin positiivisella tavalla. Tänne vuaan! :) :P

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä oli todella hauska ja toimiva räiskintä! Voisi verrata vaikkapa uuteen Wolfensteiniin. Dishonoredissakin on itse asiassa jotain samaa sen suhteen, kuinka luova voi olla vihollisten hoitelemisen suhteen.

Harmi kun jatko-osaa ei taida ikinä olla luvassa. Ostaisin varmasti.