Uusittu Mass Effect -taidekirja julkaistaan alkuvuodesta 2021 – nähdäänkö remasteroitu Mass Effect -trilogia samaan aikaan?

EA:n huhuttu ME-trilogia on saattanut saada julkaisuikkunan.

20.7.2020 09:56

BioWaren Mass Effect -pelisarjaan keskittyvä The Art of the Mass Effect Trilogy saa ensi vuonna laajennetun painoksen.

Muun muassa Amazon ja Penguin Random House myyvät ennakkotilauksia kirjan Expanded Edition -julkaisuun, jonka kerrotaan sisältävän ”uutta kattavaa materiaalia kaikkien kolmen pelin laajennuksista”.

– Koe muukalaisten, planeettojen, alusten ja teknologioiden evoluutio, jotka määrittelivät tämän ikonisen tieteisfiktion universumin, kun pelin kehittänyt BioWare esittelee pelin varhaisia kuvakonsepteja ja lopullisia renderöintejä, kirjan tuotekuvauksessa kerrotaan.

Uudistetulle versiolle on annettu kaksi erillistä julkaisupäivää. Amazon listaa tuotteen päivämääräksi 23. maaliskuuta 2021 ja Penguin Random House 23. helmikuuta 2021.

Taidekirjan uusittu painos itsessään ei ole välttämättä mikään suuri uutinen, mutta kun sen yhdistää aiempiin huhuihin mahdollisesta Mass Effect -trilogian remasteroinnista, on se saattanut paljastaa uusintajulkaisun alustavan julkaisuikkunan. EA on maininnut aiemmin sijoittajilleen pitämässään tilaisuudessa yhtiön tulevien julkaistavien pelien listalla olevan mysteerinen ”HD Game”, joka eräiden lähteiden mukaan olisi juuri Mass Effect -trilogian teräväpiirtoremasterointi.

Lähde: Eurogamer, Amazon

Lisää luettavaa