Uusittu Street Fighter IV luottaa taistelijatiimeihin ja verkkotreenaukseen

Capcom on esitellyt uuden trailerin avulla Ultra Steer Fighter IV:n pelitilalisäyksiä. Mukaan saadaan niin verkkoharjoittelua kuin myös eliminointipohjaista tiimipelaamista.

15.12.2013 04:27

Nimekäs taistelupeli Street Fighter IV on kasvamassa kahdella uudella pelitilalla ensi vuodelle tähdätyn Ultra Street Fighter IV -version myötä. Viikonloppuna järjestetyssä Capcom Cup -turnauksessa paljastetut uudet pelitilat ovat Elimination Team Battle ja Online Training.

Uudessa Team Battle -tilassa peli muodostaa kaksi kolmesta pelaajasta koostuvaa joukkuetta, jotka ottavat toisistaan mittaa hieman taistelupeleille tyypillisen selviytymistilan tapaisissa merkeissä. Yksittäisissä otteluissa taistelijoita on kentällä kerralla kaksi, joista häviäjä eliminoituu kisasta ja voittaja vuorostaan jatkaa uutta pelaajaa vastaan. Jujuna on, että voitetussa taistelussa huventunut elämäpalkki palautuu yhteenottojen jälkeen vain kevyesti.

Uutuuskaksikosta Online Training on puolestaan nimensä osalta jo hyvin itseselitteinen kokemus. Kyseessä on käytännössä harjoittelutila, jossa pelaajat voivat treenata kaverien kanssa nyt myös netin välityksellä.

Ultra Street Fighter IV on näillä näkymin saamassa ensijulkaisunsa tulevan kesäkuun aikana. Tuolloin vähintään Super Street Fighter IV:n vaativa ladattava laajennustiedosto saapuu PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle noin 15 euron hintaisena. Pc:llä moinen nähdään elokuun paikkeilla.

Elokuussa Ultra Street Fighter IV saapuu sekä fyysisesti että digitaalisesti jakeluun myös 40 euron versiona, joka ei vaadi mitään muita Street Fighter IV -pelejä toimiakseen.

Uusien pelitilojen ohella Ultra Street Fighter IV tuo suosittuun taistelupeliin viisi uutta hahmoa, uusia kenttiä sekä Ultra Combo Double- ja Red Focus Attack -mekaniikat. Luonnollisesti taistelijoiden kykyjä, heikkouksia ja vahvuuksia myös hienosäädetään uuteen kuosiin.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa