Uusitun Gears of Warin vuodot alkoivat, Microsoft taistelee vastaan banneilla / Uutiset / pelaaja.fi

Uusitun Gears of Warin vuodot alkoivat, Microsoft taistelee vastaan banneilla

15.05.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

Microsoft on laittanut Gears of War -testaajien Xbox Live -pelitilejä jäihin vuodetun videomateriaalin perusteella.

Xbox 360:lle vuonna 2006 julkaistun Gears of Warin uudistettu Xbox One -versio on paraikaa suljetussa testissä. Pelistä vuodettiin aikaisemmin tällä viikolla pelikuvaa Internetin videopalveluihin, mikä on johtanut tiettävästi vuodoista vastanneiden testaajien Xbox Live -tilien lopulliseen jäädyttämiseen.

Laadunvalvontapalveluita tarjoava VMC on kertonut testaajilleen lähettämässään sähköpostissa joidenkin testaajien menettäneen Xbox Live -tilinsä käyttöoikeudet vuotojen vuoksi. VMC:n viestissä todetaan myös Microsoftin estäneen Xbox One -konsolin käyttämisen kokonaisuudessaan. Microsoft on kuitenkin korjannut VMC:n väitteitä ja todennut konsolien olevan yhä käytettävissä ilman verkkopalveluita, vaikka Xbox Live -tili olisikin jäädytetty käyttöehtojen rikkomisen vuoksi.

Gears of Warin Xbox One -versio on tiettävästi kehitteillä Black Tusk Studiosin ja Splash Damagen toimesta. Pelin julkaisuaikataulusta ei ole vielä tietoa, mutta todennäköisesti Gears of War on esillä ensi kuussa järjestettävillä E3-messuilla.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Juhis815 kuva
Juhis815

Se on tätä nykypäivää että kun saa käsiinsä pelin jota ei ole vielä paljastettu tai julkaistu, niin sitä pitää lähteä nauhoittamaan videoita ilman mitään tietoa että tuleeko bannit vai ei.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Juhis815

Se on tätä nykypäivää että kun saa käsiinsä pelin jota ei ole vielä paljastettu tai julkaistu, niin sitä pitää lähteä nauhoittamaan videoita ilman mitään tietoa että tuleeko bannit vai ei.

Kyllä se ihan selvästi sopimusehdoissa kerrotaan, vaan harvapa pässinpää niitä lukee tai tajuaa tuollaista itsestään selvyyttä.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Onneksi e minulle moisia tullut, kun tuli julkaistua kuvia Battlefield 3 Alphaversiosta aikoinaan.

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli

Yksinkertaisesti: OIKEIN.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Heti piti googlailla ja löysinkin pari videota. Gearsilta näytti vähän paremmin grafiikoin, vähemmän yllättäen. Uudemmista osista pistetty selvästi settiä mukaan sen ulkoasun lisäksi. Ei paha ollenkaan, voisi ostaa sitten kun Onen joskus saa hankittua ja silloin on pelikin varmaan jo alentunut. Tosin ehkä sitä ostaa sen oikean jatko-osan aiemmin.