Uuteen Forzaan hitaampi ruudunpäivitys / Uutiset / pelaaja.fi

Uuteen Forzaan hitaampi ruudunpäivitys

11.06.2012 // Kirjoittanut: Paavo Niskala
6

Forza Horizon uudistaa autoilusarjan kaavaa tarjoilemalla avoimen maailman ja runsaasti erilaisia tietyyppejä kurvailtavaksi. Vastapainoksi pelin ruudunpäivitysnopeus on kuitenkin jouduttu pudottamaan 30 ruutuun sekunnissa, tuoreet ennakot paljastavat.

Forza Horizon hyödyntää Forza Motorsport 4:stä tuttua fysiikkamoottoria, joka on optimoitu erilaisia pintoja varten. Fysiikkajärjestelmä päivittyy edelleen 360 kertaa sekunnissa. Myös ohjauskomentoja luetaan ohjaimelta sekunnissa 60 kertaa.

Suuren pelimaailman kompromisseihin kuuluu myös moninpelin pelaajamäärä. Forza 4:ssä radalle saatiin yhteensä 16 ajokkia, kun Horizonissa saadaan tyytyä kahdeksaan.

Uusina ominaisuuksina Forza Horizon sisältää myös Kinect-äänikomennoilla toteutetun GPS-järjestelmän, jonka pitäisi helpottaa Coloradon maisemissa suunnistamista. Lisäksi vuorokaudenaikojen vaihtelun pitäisi piristää ajokokemusta.

Forza Horizonia ei kehitä sarjan luonut Turn 10 Studios vaan brittiläinen Playground Games. Studio koostuu lukuisista autopeliveteraaneista, jotka ovat keränneet kokemusta esimerkiksi Bizarre Creationsilla (Project Goham Racing, Blur) ja Black Rock Studiolla (Pure, Split/Second).

Lähde: CVG

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gamer paradise kuva
Gamer paradise

Alkaa tulla need for speed mieleen, pukkaa uutta uuden perään ja suljetusta-> avomailmaan... No mukavaa kai se voi olla kanssa.

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Kunhan ruudunpäivitys pysyy tasaisena, ei 30 kuvan sekuntinopeus ole liian matala. Tietenkin Forza 4 oli herkullisen sulavaa seurattavaa, mutta avoimen maailman kanssa samanlainen visuaalinen anti ei vain ole mahdollinen nykyisellä laitteistolla.

Horizon kiinnostaa, koska uudistuksia on runsaasti. Avoin maailma on ajopeleissä sekä siunaus että kirous, joten saa nähdä miten se Forzassa toimii.

Käyttäjän Kapache kuva
Kapache

:D

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man

Pitäis vähintään olla 60 tapahtui mitä tahansa ruudulla.

Käyttäjän TkHX kuva
TkHX
Lainaus käyttäjältä Teppo-Man

Pitäis vähintään olla 60 tapahtui mitä tahansa ruudulla.

Niinpä, ei tule pc:n pasianssistakaan mitään jos ei ole vähintään 120 ruutua sekunnissa.

Käyttäjän Oceans kuva
Oceans
Lainaus käyttäjältä TkHX

Lainaus käyttäjältä Teppo-ManPitäis vähintään olla 60 tapahtui mitä tahansa ruudulla.

Niinpä, ei tule pc:n pasianssistakaan mitään jos ei ole vähintään 120 ruutua sekunnissa.

Millai kone sulla oikein on kun saat pasianssin pyörimään 120fps? Itellä pyörii vaa 30fps.

Nyt se sitten selvisi miksi en pelaa pasianssia kun ei se pyöri 120fps. Forzassa käy varmaan samallailla.

Nostoja