Uutistoimisto: Uusi Rock Band kehitteillä PS4:lle, Xbox Onelle / Uutiset / pelaaja.fi

Uutistoimisto: Uusi Rock Band kehitteillä PS4:lle, Xbox Onelle

19.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Harmonix on aloittanut uuden Rock Band -sarjan osan kehityksen, uutistoimisto Bloomberg raportoi. Bloomberg pohjaa tietonsa nimeltä mainitsemattomaan lähteeseensä, jonka mukaan uusi peli olisi työn alla ainakin viimeisimmille konsoleille eli PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Uutisia uuden Rock Bandin tulosta on odoteltu jo tovin aikaa. Jo yksinomaan tänä vuonna pelisarja on osoittanut elpymisen merkkejä parillakin tapaan. Harmonix järjesti tammikuussa muun muassa Rock Bandin tulevaisuutta koskevan kyselyn, minkä ohella pelistudio on julkaissut myös kourallisen verran uutta sisältöä Rock Band Music Store -kauppapaikalle lähes kahden vuoden tauon jälkeen.

Toistaiseksi vastauksena Bloombergin huhuun Harmonix on todennut, ettei sillä ole tällä hetkellä mitään julkistettavaa. Yhtiö on kuitenkin samalla kertonut, että pelaajien kiinnostus pelisarjaa kohtaan on sen sisällä noteerattu.

Mikäli puheet uuden Rock Bandin kehityksestä pitävät paikkaansa, on Harmonixin odotettu antavan pelin tulosta ensimmäisiä konkreettisiä vihjeitä mahdollisesti jo maaliskuussa. Tuolloin yhtiö on aikeissa olla isosti esillä yhdysvaltalaisilla PAX East -messuilla. 

Uusi Rock Band -sarjan pääosa olisi ensimmäinen sitten vuonna 2010 julkaistun Rock Band 3:n. Viimeksi Rock Band -nimeä kantoi rytmipeli Rock Band Blitz, jota muovisoittimien rämpyttämisen sijaan pelattiin tavanomaisilla peliohjaimilla hieman Harmonixin Amplitude-pelin tapaan. Parhaillaan Harmonix työstää kokonaan uutta Amplitude-peliä joukkorahoituksen avulla.

Lähde: Bloomberg, GameSpot, IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Tässä se taitaa viimein olla. Syy omistaa nykysukupolven konsoli!

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Tätä onkin odotettu! Rock Bandia ja jatko-osia tuli mätettyä kaveriporukan kanssa enemmän kuin laki sallii. Sitten iski kyllästyminen, kuten vähän kaikilla. Mutta näiden vuosien jälkeen voisin mielelläni tarttua jälleen muovisoittimiin ja ryhtyä nolaamaan itseäni.

Ps. Uuden pelin nimeksi pitää muuten tulla Rock Band Reunion. :D

Käyttäjän SilentHill kuva
SilentHill

Kunhan ostamani laulut siirtyvät uuteen versioon, niin ostoon menee satavarmasti.

Nostoja